- 19 Ocak 2022
- 490
- 551
- 53
- 38
Buradan bir hanımefendinin böyle olduMerhaba arkadaşlar Beta HCG 0.67 çıkıp sonradan yükselen var mı lütfen yardımcı olur musunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradan bir hanımefendinin böyle olduMerhaba arkadaşlar Beta HCG 0.67 çıkıp sonradan yükselen var mı lütfen yardımcı olur musunuz![]()
Merhaba arkadaşlar Beta HCG 0.67 çıkıp sonradan yükselen var mı lütfen yardımcı olur musunuz![]()
regle kaç gün kala 0.67 çıktı o önemli. Ben de erkenden vermiştim 7 gün kala 0.07 çıkmıştı. 3 gün kala 13 çıktı. Muhtemelen 4 gün kala yaptırsaydım da 0 görecektim. İnşallah sizinki de yükselir. Ben de bugün ikinci değerimi ölçtürmeye gideceğim. Değer çok küçük olduğu için, doktorum hemen kimyasal olabilir dedi. İnşallah benimki de yükselmiştirBuradan bir hanımefendinin böyle olduumut vermek istemem boş yere ama, idrar testi silik çizgi veriyor ve regle daha vakit varsa olabiliyor.
mimarimtirak
İnşallah seninki güzel artmıştır bebeğin sağlıkla büyür inşallahregle kaç gün kala 0.67 çıktı o önemli. Ben de erkenden vermiştim 7 gün kala 0.07 çıkmıştı. 3 gün kala 13 çıktı. Muhtemelen 4 gün kala yaptırsaydım da 0 görecektim. İnşallah sizinki de yükselir. Ben de bugün ikinci değerimi ölçtürmeye gideceğim. Değer çok küçük olduğu için, doktorum hemen kimyasal olabilir dedi. İnşallah benimki de yükselmiştir![]()
Hayırlısı olsun inşallah, önümüzdeki aya güzel haberlerle sevindirsin RabbimBeş gün gecikmeyle öyle çıktı zaten regl oldum üstüne
regle kaç gün var ya da geciktiniz miBenim de hep sıfırlı değerler çıkardı geçen hafta çarşamba günün dan bir hafta sonrası test verdim 2,3 çıktı yükselir mi acaba ? Ne zaman kan vermem gerekir
Ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yapıyordum reglim normalde bu ay 20 sinden sonra olmam gerekirdi pcos var öyle çok uzun gecikmelerim olmuyor benim çarşamba kan verdim sonra vermedimregle kaç gün var ya da geciktiniz mi
İdrar testleriyle yükselip yükselmediğini takip edebilirsiniz. Arttıkça çizgi belirginleşiyor. Ben de çok düşük değerle öğrendim. Çizgiyi görmek için fotonun ayarlarıyla baya oynadım.Ovülasyon testi ile yumurtlama takibi yapıyordum reglim normalde bu ay 20 sinden sonra olmam gerekirdi pcos var öyle çok uzun gecikmelerim olmuyor benim çarşamba kan verdim sonra vermedim
İnşallah güzel haberler alırız bizde çok teşekkür ederimİdrar testleriyle yükselip yükselmediğini takip edebilirsiniz. Arttıkça çizgi belirginleşiyor. Ben de çok düşük değerle öğrendim. Çizgiyi görmek için fotonun ayarlarıyla baya oynadım.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlere kavuşursunuz![]()
İnşallah, Rabbim muvaffak etsinİnşallah güzel haberler alırız bizde çok teşekkür ederim![]()
0-5 arası negatif diye biliyorum. Son âdet tarihiniz geçti mi ona göre testi tekrarlayın1.240 benim pozitif mi acaba bilginiz var mı
İnşallah çok teşekkür ederim siz yeni hamiştiniz sanırım başka postta gördüm inşallah sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasib eylesinİnşallah, Rabbim muvaffak etsin![]()
Rabbim hayırlı haberlerle bir an önce sevindirsin sizi deİnşallah çok teşekkür ederim siz yeni hamiştiniz sanırım başka postta gördüm inşallah sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasib eylesinismim Derya bana da dua eder misiniz
![]()