Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlerleme normal olsa da değeri takip etmekte fayda var. Ben olsam biraz bekler birkaç kere daha kan verirdim. 23 beta hcg değeriyle doktor da bişey diyemez
insallah sağlıkla ilerler,, Cok erken olmuş biraz bekleyip vermeniz daha iyi olur en azından bi hafta kadar. Daha once dış gebelik tecrübeniz yoksa tabi. öyle bir şüpheniz varsa takip etmek gerekebilir.
Merhabalar acil yardiminiza ihtiyacim var, kac gündür stres icindeyim. Beta hcg sonuclarim cok kafami karistiriyor;
9 ekim 132,02
11ekim 210,89
13ekim 396,57
Sat: 9 eylül.
Artis 2 kat degil ama bazi yerlerde %60 artmasi yeterli diyor. Bir fikri olan varmi
Merhabalar acil yardiminiza ihtiyacim var, kac gündür stres icindeyim. Beta hcg sonuclarim cok kafami karistiriyor;
9 ekim 132,02
11ekim 210,89
13ekim 396,57
Artis 2 kat degil ama bazi yerlerde %60 artmasi yeterli diyor. Bir fikri olan varmi
Aynı durumdayım nerdeyse Pazartesi yerleşme kanaması yaşadım çarşamba kan verdim 53 çıktı cuma ve pazartesi de verdim ve artış %40-50 arası çok üzgün hissediyorum bu çarşamba bir daha kan vereceğim ama yavaş yükseliyor
9 ekim 132,02
11ekim 210,89
13ekim 396,57
Aynı durumdayım nerdeyse Pazartesi yerleşme kanaması yaşadım çarşamba kan verdim 53 çıktı cuma ve pazartesi de verdim ve artış %40-50 arası çok üzgün hissediyorum bu çarşamba bir daha kan vereceğim ama yavaş yükseliyor