- 2 Haziran 2025
- 12
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi burkanazre
Kızlar beta değerim artmış 23.40 gelmis yarına randevu aldım bu kanı acilde vermiştim. Dün yani 12 Ekim beta 23.40 8 ekimde vermiştim 1.9 gelmişti ilerleme normal mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah sağlıkla ilerler,, Cok erken olmuş biraz bekleyip vermeniz daha iyi olur en azından bi hafta kadar. Daha once dış gebelik tecrübeniz yoksa tabi. öyle bir şüpheniz varsa takip etmek gerekebilir.Kızlar beta değerim artmış 23.40 gelmis yarına randevu aldım bu kanı acilde vermiştim. Dün yani 12 Ekim beta 23.40 8 ekimde vermiştim 1.9 gelmişti ilerleme normal mi sizce
Aynı durumdayım nerdeyseMerhabalar acil yardiminiza ihtiyacim var, kac gündür stres icindeyim. Beta hcg sonuclarim cok kafami karistiriyor;
9 ekim 132,02
11ekim 210,89
13ekim 396,57
Sat: 9 eylül.
Artis 2 kat degil ama bazi yerlerde %60 artmasi yeterli diyor. Bir fikri olan varmi![]()
İlerleme normal ama henüz aşırı yeni. 1 hafta boyunca 2 güne bır beta takibi yapın. Degerınız 1000e geldıgınde dra gidin.Kızlar beta değerim artmış 23.40 gelmis yarına randevu aldım bu kanı acilde vermiştim. Dün yani 12 Ekim beta 23.40 8 ekimde vermiştim 1.9 gelmişti ilerleme normal mi sizce
Evet yuzde 60 yeterli. Artısınız normal sizin de çok yeni.Merhabalar acil yardiminiza ihtiyacim var, kac gündür stres icindeyim. Beta hcg sonuclarim cok kafami karistiriyor;
9 ekim 132,02
11ekim 210,89
13ekim 396,57
Sat: 9 eylül.
Artis 2 kat degil ama bazi yerlerde %60 artmasi yeterli diyor. Bir fikri olan varmi![]()
Bütün yeni hamileler gelmıs ayAynı durumdayım nerdeysePazartesi yerleşme kanaması yaşadım çarşamba kan verdim 53 çıktı cuma ve pazartesi de verdim ve artış %40-50 arası çok üzgün hissediyorum bu çarşamba bir daha kan vereceğim ama yavaş yükseliyor
Bende yerlesme kanamasi yasadim.dis gebelikten cok korkuyorum umarim bebeklerimiz bizimledir. Az az Kahverengi lekenmelerimde oluyorAynı durumdayım nerdeysePazartesi yerleşme kanaması yaşadım çarşamba kan verdim 53 çıktı cuma ve pazartesi de verdim ve artış %40-50 arası çok üzgün hissediyorum bu çarşamba bir daha kan vereceğim ama yavaş yükseliyor
Regle kaç gün kala 23 ciktiKızlar beta değerim artmış 23.40 gelmis yarına randevu aldım bu kanı acilde vermiştim. Dün yani 12 Ekim beta 23.40 8 ekimde vermiştim 1.9 gelmişti ilerleme normal mi sizce
Ne oldu sınuçKızlar beta değerim artmış 23.40 gelmis yarına randevu aldım bu kanı acilde vermiştim. Dün yani 12 Ekim beta 23.40 8 ekimde vermiştim 1.9 gelmişti ilerleme normal mi sizce