Beta hcg

eser35

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
54
1
286
İzmir
Adetime 6 gün var beta hcg 0.81 çıktı hamilelik olabilir mi acil cvb kızlar hamilelik için test vermedim endokrinoloji randevum vardı onun için yaptılar

Adetime 6 gün var beta hcg 0.81 çıktı hamilelik olabilir mi acil cvb kızlar hamilelik için test vermedim endokrinoloji randevum vardı onun için yaptılar
Şu an için negatif ama regl gecikmeden kesin sonucu bilemeyiz canım. Benim regle 4 gün kala beta değerim 1 di mesela. Regl günümde 84 çıkmıştı

Şu an için negatif ama regl gecikmeden kesin sonucu bilemeyiz canım. Benim regle 4 gün kala beta değerim 1 di mesela. Regl günümde 84 çıkmıştı
Benim de şuan regl olmama 4 gün var bugün tahlil verdim 5.11 çıktı umutlanmalımıyım sizce

Bu testi dun aksam yaptim ve az once kan testi verdim testte boyle ciktigi icin bu deger ne anlama geliyo az once hastaneyj de arafim var gozukuyo dedi ama anliyamadim kafam karisti

Eklentiler

• Screenshot_20251026_130035_Chrome.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 120
  • Screenshot_20251026_102907_WhatsApp.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 127
Pro doctor testi dun yaptim ve 5 dakika icinde bu silik cizgi cikti testi yapmamdaki sebepte sol kasigimda agri oluyo batma gibi belim agriyo bicak saplaniyo gibi

Pro doctor testi dun yaptim ve 5 dakika icinde bu silik cizgi cikti testi yapmamdaki sebepte sol kasigimda agri oluyo batma gibi belim agriyo bicak saplaniyo gibi
Bu test çok iyi değil diye biliyorum emin değilim ama regliniz geçti mi eğer geçmediyse yükselme ihtimali var 5 in altındaki değerler negatif sayılıyor

Son durumunuz nedir ?
Pazartesi tekrar kan vereceğim bakalım yani hamileyim gibi hissediyorum hatta bugün bi arkadaşda 0.98 ile öğrenmiş hamileliğini konuşurken söyledide normalde 0. Değer olumsuz deniliyor ama olumlu olanlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…