• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

ladyagmur1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
153
Puanlar
18
Kızlar merhaba ben gebeliğimi çok erken öğrendim . 16 aralıkta 12,65 18 aralıkta 55,36 20 aralıkta 184,40 24 aralıkta 830,77 çıktı betalarım . Bugün de saat 4te randevum var kadın doğumda . Sizce betalar nasıl yükselmiş ? Bugün kese görünür mü ? Böyle yaşayan oldu mu ?

gayet güzel artmış değeriniz. Keseyi görmüşsünüz diye düşünüyorum. Nedir son durum ?

Kızlar merhaba ben gebeliğimi çok erken öğrendim . 16 aralıkta 12,65 18 aralıkta 55,36 20 aralıkta 184,40 24 aralıkta 830,77 çıktı betalarım . Bugün de saat 4te randevum var kadın doğumda . Sizce betalar nasıl yükselmiş ? Bugün kese görünür mü ? Böyle yaşayan oldu mu ?
Belirtiniz, nelerdi

Adetine 9 gün varsa daha bebek olsa bile anca fallop türünde ilerliyordur yani rahme bile gelmemiştir
Evet çok haklısınız,ama işte benim daha doğrusu isteyen kadınlar daha sabırsız diyemi nedir anlamıyorlar rabbim isteyen her anneye nasip etsin de inş bu stresle nasıl olacaksa artik 😄Allah yardım etsin inşallah merhametli Allahım

Yok kız öyle deme ben 9 gün varken öğrendim 🤣
Kanda öğrenirsiniz tabi ki ama daha regl olmadan belirti yaşayanlar ve bir sürü belirti yasayanlar kustum ettim diyenler garip geliyor bana 😅😂 bebek bile diyordur icerde anne abartmadan mi a**😂😂

Kanda öğrenirsiniz tabi ki ama daha regl olmadan belirti yaşayanlar ve bir sürü belirti yasayanlar kustum ettim diyenler garip geliyor bana 😅😂 bebek bile diyordur icerde anne abartmadan mi a**😂😂
Valla önce testte gördüm doktor bile şok ama belirti 7 haftadan önce başlamadı valla 🤣

Valla önce testte gördüm doktor bile şok ama belirti 7 haftadan önce başlamadı valla 🤣
Ben 8 hafta 5 günlüğüm daha yeni hamile olduğumu farkına varıyorum valla 6. Hafta da falan herhalde regl Olcam diyordum gebeliği unutup ağrılar birebir aynı yani😂😅

Ben 8 hafta 5 günlüğüm daha yeni hamile olduğumu farkına varıyorum valla 6. Hafta da falan herhalde regl Olcam diyordum gebeliği unutup ağrılar birebir aynı yani😂😅
17+4 oldum karnım olmasa ben de unutuyorum valla bir de sürekli bu normal mi bu oldu diye başlıklar bi bana mı tuhaf geliyor 😂

17+4 oldum karnım olmasa ben de unutuyorum valla bir de sürekli bu normal mi bu oldu diye başlıklar bi bana mı tuhaf geliyor 😂
Sende de mi belirti yok benimde ilk gebeligim sıfır belirtisizdi yani gayet iyiydim sadece 10 hafta 1 2 günlük kusmak oldu o kadar şimdi tekrar hamileyim sadece yorulunca belim ağrıyor o da yani yorulmaya bağlı başka hiç belirtim yok vallahi

Benim de ilk sadece 7. Haftadan 10. Haftaya kadar biraz bulantı oldu o kadar aman maşallah de nazar değmesin valla zorlanmamışsın en azından o bel ağrısı ileri zaman da dert oluyor yeni yeni başladı benim doktor ne bekliyordun en hafif geçiren hastalarımdansın olacak o kadar diyor 🧿✨

Back
X