• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

sirenas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
221
0
0
İstanbul
arkadaşlar bu gün beta hcg sonucum 61 çıktı 13. günümdü. herkes tebrik etti. doktorum gebesin dedi. sizce nasılll? bu arada 9. gün 4.87 çıkmıştı.

canim hayirlisi olsun.insallah degerin katlar.saglikli hamilelikler dilerim canim.

Hayırlısı olsun, doktorun gebesin demiş ya ne güzel işte. Çok güzel artmış değerin, sağlıklı, güzel bir hamilelik diliyorum.

demek bebeğin geç tutunmuşş sanaaa...inşşş değerin dahada katlanırr ve kucağına alırsınn.....testi tekrarlıycakmısınn????

canim hayirlisi olsun.insallah degerin katlar.saglikli hamilelikler dilerim canim.
çok saol canım darısı başına

Hayırlısı olsun, doktorun gebesin demiş ya ne güzel işte. Çok güzel artmış değerin, sağlıklı, güzel bir hamilelik diliyorum.

çok saol canım en kısa sürede senden de güzel haberleri bekliyoruz.

demek bebeğin geç tutunmuşş sanaaa...inşşş değerin dahada katlanırr ve kucağına alırsınn.....testi tekrarlıycakmısınn????

evet canım doktorum zaten 9. gün yaptığımı öğrenince çıldırdı daha yarıklanma süresi (ne demek anlamadım) dolmamış neye yapıyorsun dedi. doktorum testi tekrarla derse tekrarlıycam yoksa kendimi strese sokmak istemiyorum. bu kadar zorluklarla elde ettim acabalarla bebişimi sıkıntıya sokmak istemiyorum. hep hayırlısı ise rabbim ver dedim. inşallah hakkımda hayırlısı budur. rabbim senin şimdiki tedavini de hayırlı ve sağlıklı evlat ile neticelendirsin.

aminnn sirenascımmm....demekki dr.larr boşboşunaaa 12. günde yaptırın demiyolarrr......bende ilk denememdee idrar yapmıştım 7.8.10.13 günlerde hiç birindede pozitifi görmemiştim ve ağlamıştımm....bu sefer yaptırmıycammm boşboşuna kendimizii üzüyoruzz....

sirenas canım inşallah bundan sonrada çok güzel katlanır annesi bebişin sana tutunmaya çalışıyor üzme onu emi inşallah bundan sonrada güzel haberler verirsin bize

hadi gözün aydın çok erken telaşa kapılmıştın birde boş yere allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş:))

aminnn sirenascımmm....demekki dr.larr boşboşunaaa 12. günde yaptırın demiyolarrr......bende ilk denememdee idrar yapmıştım 7.8.10.13 günlerde hiç birindede pozitifi görmemiştim ve ağlamıştımm....bu sefer yaptırmıycammm boşboşuna kendimizii üzüyoruzz....

aynen canım. gününü bekle. bana ilkinde olmaz. yok idrar tahlili 25 ve yukarısını gösterir (benim bu sabah bile idrarda çıkmadı) yok öksürükle bebek tutunmaz (gerçi benim ciğerlerim sökülüyordu öyle bir öksürüktü) 9. günde de çıkar falan hikaye valla. doktorum değeri gördü 12 gün sonra gelin keseye bakalım. hocam bi daha baksak falan dedim. ne gereği var dedi. ne kadar aklını kurcalarsan o kadar başına gelir rahat ol dedi. artık onu dinleyeceğim.

hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah...
amin canım. ben hz. zekeriya nın dualarını bol bol okumuştum. bana şifa oldu inşallah sana da olur.

sirenas canım inşallah bundan sonrada çok güzel katlanır annesi bebişin sana tutunmaya çalışıyor üzme onu emi inşallah bundan sonrada güzel haberler verirsin bize

inşallah canım. ben artık buralarda olmayacağım daha çok kendimi strese sıokup daha çok gerildim. neredeyse işi adamların bi şey bilmediklerine bile getirmiştim. rabbim ol deyince her şey oluyor onu anladım. umarım sende kısa zamanda bebişine kavuşursun. senin hikayeni okumuştum. allah yolunu açık etsin.

hadi gözün aydın çok erken telaşa kapılmıştın birde boş yere allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş:))

valla canım aynen öyle. bi bildikleri var 12. gün diye biz kendi başımıza iş yapıyoruz. adamlar kızmakta haklılar. canım inşallah sende kısa zamanda keseleri görürsün. sorunsuz bir hamilelik yaşarsın.

tebrik ederim canım inşallah degerin katlanır
amin canım. allah kısa zamanda sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.

Back
X