Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok saol canım darısı başınacanim hayirlisi olsun.insallah degerin katlar.saglikli hamilelikler dilerim canim.
Hayırlısı olsun, doktorun gebesin demiş ya ne güzel işte. Çok güzel artmış değerin, sağlıklı, güzel bir hamilelik diliyorum.
demek bebeğin geç tutunmuşş sanaaa...inşşş değerin dahada katlanırr ve kucağına alırsınn.....testi tekrarlıycakmısınn????
aminnn sirenascımmm....demekki dr.larr boşboşunaaa 12. günde yaptırın demiyolarrr......bende ilk denememdee idrar yapmıştım 7.8.10.13 günlerde hiç birindede pozitifi görmemiştim ve ağlamıştımm....bu sefer yaptırmıycammm boşboşuna kendimizii üzüyoruzz....
amin canım. ben hz. zekeriya nın dualarını bol bol okumuştum. bana şifa oldu inşallah sana da olur.hayırlı olsun, darısı başımıza inşallah...
sirenas canım inşallah bundan sonrada çok güzel katlanır annesi bebişin sana tutunmaya çalışıyor üzme onu emi inşallah bundan sonrada güzel haberler verirsin bize
hadi gözün aydın çok erken telaşa kapılmıştın birde boş yere allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş:))
amin canım. allah kısa zamanda sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.tebrik ederim canım inşallah degerin katlanır