Hanimlar merhaba size sorunumu anlatmak istyrm bn evlendim iki ay korundm sonra korunmayi biraktim adetlerim duzensizken ekimden beri duzenli oldum arada birniki gunnoynardi bu ay onbir gun oldu doktora gttm birgun once baska yerdse 1.8 cikti dun baska doktora gittim 0.100 dedi neden bole cikmstr ki birde pko teshisi koydu usgden bakip kan tahlili yapmadan sokturuxu hap verdinicmedim ya off
Hanimlar merhaba size sorunumu anlatmak istyrm bn evlendim iki ay korundm sonra korunmayi biraktim adetlerim duzensizken ekimden beri duzenli oldum arada birniki gunnoynardi bu ay onbir gun oldu doktora gttm birgun once baska yerdse 1.8 cikti dun baska doktora gittim 0.100 dedi neden bole cikmstr ki birde pko teshisi koydu usgden bakip kan tahlili yapmadan sokturuxu hap verdinicmedim ya off
canım selam aranıza yeni katılanlardanım, adetinin düzene girmesinin sebbei d.k hapı. onu bıraksan tekrar düzensizleşir. sanırım yumurtlamanda sorun var, ancak halledilmeyecek birşey değil sakın kendini üzme, üzünce eline hiçbirşey geçmiyor, sadece güvendiğin iyi bir doktor bul, hastane olsun, ve devam et, 2013 kasımındna bu yana sürekli takipteyim yaşım 38 ve senin gibi adet düzensizliğim vardı hep yumrtlayamıyordum, en sonunda dün öğrendim ki 4 haftalık hamileyim:) allahım isteyen herkese nasip etin bu mutluluğu herkes yaşasın sadece üzülmeyin ve devam edin kızlar:)