- 9 Temmuz 2015
- 26
- 1
- 1
- 37
Merhaba, doktora 24 ekimde gittim gebeliğe müsait 2 yumurtan var dedi büyüklüğü de çok iyidi . 24 26 28 30 unda denedim bugün kan verdim 5.53 çıktı . Erken mi davrandım hamile olabilir miyim . Hic anlamadım.bhcg 5 in ustundeyse hamilelik var demektir yani hamilesin zaten
5in ustu gebelik var denir ama adetin gecmismiydi? Gun aşırı kan testini tekrarla iki katina cikarsa iyiye gidio diebilirs ama en garantisi doktora gitmek olabilir gb gelioMerhaba, doktora 24 ekimde gittim gebeliğe müsait 2 yumurtan var dedi büyüklüğü de çok iyidi . 24 26 28 30 unda denedim bugün kan verdim 5.53 çıktı . Erken mi davrandım hamile olabilir miyim . Hic anlamadım.
Bugün adet günümdü olmadım5in ustu gebelik var denir ama adetin gecmismiydi? Gun aşırı kan testini tekrarla iki katina cikarsa iyiye gidio diebilirs ama en garantisi doktora gitmek olabilir gb gelio
Yarin doktorda bhcg isticektir zaten yukselme oranina gore o daha saglikli bi yprum yapicaktir zaten umarim bebisin seninledir :)Bugün adet günümdü olmadım
o yüzden bugünü bekledim . Yarin doktor randevum var ama cesaretim yok negatif çıkarsa diye. Adet olmazsam biraz daha bekleyip öyle mi gitsem
Canım öncelikle hayırlı olsun , bende dun doktora gittim 4 haftalık dedi ama hcg değerim 51 di . Çoğul gebelik ihtimalin var miIyi aksamlar kizlar bugun idrar testi yapti iki cizki cikti hemde cok koyu. Hemen hastaneye kan vermeye gittim degerim 400 cikmis doktor iki haftalik dedi 15gun sonra ultrasonda goruruz dedi. Doktora heyecandan soramadimbirincisi iki haftalikken nasil idrarda bu kadar net cikti ikincisi iki haftalik bir gebelik icin 400iyi bir degermi kafamda birsürü soru olustu aksam aksam
Yok canim bu yazinin uzerine iki kere doktora gittim suan 6+3 teyim cogul degilCanım öncelikle hayırlı olsun , bende dun doktora gittim 4 haftalık dedi ama hcg değerim 51 di . Çoğul gebelik ihtimalin var mi
Merhaba ben bisey sorucaktim ilk son adet tarihinizden kacgun sonra ciktiMerhaba hayırlısı olsun öncelikle benimde 10 gün öncesinde test ve idrarda çıktı gatta buradaki arkadaşlar bile üstüne görmüşsündür okadar erken belli olmaz demişti ama meğersem ikizlere hamileymişim ve hormonlar tavan yaptığı için erkenden çıkıyormuş :) ikiz olabilir cankmcjm :)
teşekkur ederım rahatladım valla.Bizimle degilsin:)))
gerçektenmi sence varmıdır dr sordum bu sayı çok anlamsız pazartesi tekrar test yaptır dedi bana 1000 görmeden inanma diyor ısrarlaHayırlı olsunn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?