- Emoji Skoru
- 41
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi Lazkiziderler
-
Gec döllenme olmuş olabilir fazla takilma canim :),Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. :)Merhaba...
Benim kan değerlerim 402 çıkmış 5 haftalık hamileyim ama doktorlar 1 hafta koyuyolar tabi üstüne. Neyse eşim aldı sonuçları Dr. Biraz daha yüksek bekliyodum gebelik var ama yeni demiş. Çok mu düşük :/ neden olur yada nasıl yükselir.?
Peki yükselmesi benim elimdemi yani yapmam gereken bişey varmıdır? 1 ay öncede düşük yaptımda biraz korkum var o yüzden çok irdeliyorum :/Onemli olan degerinin duzgun yukselmesi canim. Sen degere degil artisa odaklan.
İnşallahhhh ya insan takılıyo ister istemez :/ bende haftaya çarşamba gidiyorum tekrar ulstrason istedi doktor insallah görünür problemsizBenim de adetten 2 gun önce faln yaptirdim 91.82 cikti iki haftalik dedi doktor bugn kan verdm insallah yukselmistr
İçini ferah tut değerin çok düşük değil ben 2 ayrı özel hastaneye gittim diğer doktorda yine çok düşük yani kesin bişey diyemem dedi ağlaya ağlaya gittim kan vermeye 1400 e yükselmişti seninki çok aşırı düşük değilİnşallahhhh ya insan takılıyo ister istemez :/ bende haftaya çarşamba gidiyorum tekrar ulstrason istedi doktor insallah görünür problemsiz
Ya bende internetten biraz araştırma yaptim bişey de anlamadım buraya sormak istedim. Arkadaşımda 5 haftalikken yaptirdi 912 çıktı düzenli beslenme alışkanlığım yok et falan sevmem yemem şimdi zorla yemeye çalışıyorum bundan önce düşük yaptımda üzüldüm çok, ki pek istemiyodumda olmasını. Eşimde diyoki beslenmemenden dolayi düşük çıkmıştr :/ olur muuSeninle alakası yok canım ben adetime 5 gün kala öğrendiğimde 32 ydi doktor resmen niye geldin der gibi bi konuşma yaptı ama düzenli olarak yükseldi çok şükür
Iyi bari ya bi rahatladım :)) Teşekkür ederimmm Rabbim sağlıklı evlatlar versin kucağımıza inşallahh :)İçini ferah tut değerin çok düşük değil ben 2 ayrı özel hastaneye gittim diğer doktorda yine çok düşük yani kesin bişey diyemem dedi ağlaya ağlaya gittim kan vermeye 1400 e yükselmişti seninki çok aşırı düşük değil
Yok tatlım sen istediğini ye iç boş gebelik değilse kesin yükselir onunla alakalı yani yükselmesiYa bende internetten biraz araştırma yaptim bişey de anlamadım buraya sormak istedim. Arkadaşımda 5 haftalikken yaptirdi 912 çıktı düzenli beslenme alışkanlığım yok et falan sevmem yemem şimdi zorla yemeye çalışıyorum bundan önce düşük yaptımda üzüldüm çok, ki pek istemiyodumda olmasını. Eşimde diyoki beslenmemenden dolayi düşük çıkmıştr :/ olur muu
Çoookkk teşekkür ederimmm inşallah düzenli olarak çıkar :))Bende ilk ögrendıgımde 400 lerde ıdı 4 haftalıktı.zaten ıkı uç katına bırkactane günde çıkacak sen rahat olbu arada tebrık ederim
Anladımm çok teşekkür ederimmm :))Yok tatlım sen istediğini ye iç boş gebelik değilse kesin yükselir onunla alakalı yani yükselmesi
Amiiinn cümlemizin inşallahh :) Çok teşekkür ederimmGec döllenme olmuş olabilir fazla takilma canim :),Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin. :)
İnsallah canım bende haftaya randevu aldim ilk defa gidicm k.doguma bakalm.gorunecek mi? ;/İnşallahhhh ya insan takılıyo ister istemez :/ bende haftaya çarşamba gidiyorum tekrar ulstrason istedi doktor insallah görünür problemsiz
Hayırlı olsunn sanadaa :)) kaç haftalık? Ben önceki hamileliğimde 5 haftalıkken gittim alttan muayene dedi çekindim yaptırmadım 6 haftalıkken ultrasonla görünüyo dedi. Şimdi o yuzden haftaya randevu aldım 6 haftayıda geçiyorum garanti olsunn :))İnsallah canım bende haftaya randevu aldim ilk defa gidicm k.doguma bakalm.gorunecek mi? ;/