Beta hcg

gamzemustafa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
201
107
103
31
Kizlarrrr betam 11,44 cikti acilde yaptirdim tahlili . Sizce bu tahlil sonucu hamilelik disinda baska bi sebepten dolayi bole cikmis olabilir mi ?

adetinize kac gun var eger henuz adet gununuz değilse normal bir rakam 2 gun sonra tekrar ettirin 2 katina cikacaktir saglikli gebelikte. beta hcg yakin zamanda kurtaj olunca da yukselir baska da sebep bilmiyorum. ama bence hamilesiniz hayirli olsun

Tsk ederim saolun . Bnde pco oldugu icin adetlerim hep duzensiz oldugu icin o yuzden su gun adet gunum diyemiyorum acikcasi . Umarim saglikli bi gebeliktir . Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Tsk ederim saolun . Bnde pco oldugu icin adetlerim hep duzensiz oldugu icin o yuzden su gun adet gunum diyemiyorum acikcasi . Umarim saglikli bi gebeliktir . Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

En son adet tarihiniz ne zamandı ? Yeni bir hamilelik inşallah sağlıklı bir hamilelik olur

Canım benim inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin Allahım. İnşallah kimyasal degildir
Cok saqol canim ama kimyasalmis cok uzuldum resmen kanim iyice dusmustu doktorda kimyasal deyince basimdan assagi kaynar sular dokuldu resmen . Ve pazartesi adet oldum sali gunu hemen menegon ignelerine basladim insallah bu sefer olur . Allahim cocuk isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah .

Merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun diliyorum bende normalde idrar testi yaptım evde 1 de silik çıktı 2 de resim yükledim bu şekilde.. bi kaç gün sonra da kan tahlili verdim sonuç 38.66 netten baktım 3 haftalik gebelik diyor ama tecrübeli olanlar yardım ... aralıklarla yine kan vereceğim bakalım ne olcak hayırlısı inşallah herkes e Rabbim sağlıklı evlatlar versin...

Eklentiler

• 20160629_195810.webp
    830 bayt · Görüntüleme: 69

Canım benim üzülme ltfen Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah bu temmuz ayında hamileliğinin haberini verirsin Allahın izniyle

Bu arada kimyasal ne demek açıklar misiniz
Hayirli olsun canim hamilesin . Kimyasal gebelik sagliksiz gebelik gibi daha dogrusu bunu gebelikten bile saymiyolar doktorlar . Bnde pek bi bilgiye sahip deilim ama su kadar soleyebilirim kanin yuksek ciktiginda iki gune bir ikiye katlayip yukseliyosa bu saglikli bi gebelik oluyo ama artmayipta duserse buda kimyasal gebelik olmus oluyo

Aminn canim insallah hersey gonlumuzce olur insallah
Uzulme. Kimyasal gebelik sonucu hemen hamile olanlar var. Bendr gecen ay yasadim.sukretmelisinki en azindan hamile kalabiliyorsub ve kimyasal gebelik sonrası daha hizli hamile kalinirmis. Bi sitede okumustum. Inşallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimizi kucagimiza alırız

Insallah canim . Insallah dedigin gbidir . Allahim hepimizin kucagini doldurur insallah . Biliyorum ki edilen dualar bosa deil .

slm kızlar benım son adet tarıhım 20 hazıran normalde 36 gunde bır falan adet oluyorum bugun 40. gunum dun test yaptırdım sonuc 44.53 cıktı sızce yukselır mı

Canim baska bi formda baya konusmustuk bundan aylar once simdi tesadüf hamile olduğunu gördüm masallah com sevindim inan Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim. Amin inşallah Allah isteyen herkese kısmet etsin. Gebelere sağlıklı doğum uğraşanlar tez vakitte bebiş. Doğurmuş olanları da Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…