- 17 Mayıs 2014
- 201
- 107
- 103
- 31
- Konu Sahibi gamzemustafa
-
Tsk ederim saolun . Bnde pco oldugu icin adetlerim hep duzensiz oldugu icin o yuzden su gun adet gunum diyemiyorum acikcasi . Umarim saglikli bi gebeliktir . Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinadetinize kac gun var eger henuz adet gununuz değilse normal bir rakam 2 gun sonra tekrar ettirin 2 katina cikacaktir saglikli gebelikte. beta hcg yakin zamanda kurtaj olunca da yukselir baska da sebep bilmiyorum. ama bence hamilesiniz hayirli olsun
Tsk ederim saolun . Bnde pco oldugu icin adetlerim hep duzensiz oldugu icin o yuzden su gun adet gunum diyemiyorum acikcasi . Umarim saglikli bi gebeliktir . Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
18.05.2016 da oldum . Bugun kani tekrarldm ve 10.43e dusmusEn son adet tarihiniz ne zamandı ? Yeni bir hamilelik inşallah sağlıklı bir hamilelik olur
18.05.2016 da oldum . Bugun kani tekrarldm ve 10.43e dusmussali gunu tekrarlicaz . Allahim yardim etsin bizlere
Cok saqol canim ama kimyasalmisCanım benim inşallah sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin Allahım. İnşallah kimyasal degildir
Cok saqol canim ama kimyasalmiscok uzuldum resmen kanim iyice dusmustu doktorda kimyasal deyince basimdan assagi kaynar sular dokuldu resmen . Ve pazartesi adet oldum sali gunu hemen menegon ignelerine basladim insallah bu sefer olur . Allahim cocuk isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah .
Hayirli olsun canim hamilesin . Kimyasal gebelik sagliksiz gebelik gibi daha dogrusu bunu gebelikten bile saymiyolar doktorlar . Bnde pek bi bilgiye sahip deilim ama su kadar soleyebilirim kanin yuksek ciktiginda iki gune bir ikiye katlayip yukseliyosa bu saglikli bi gebelik oluyo ama artmayipta duserse buda kimyasal gebelik olmus oluyoBu arada kimyasal ne demek açıklar misiniz
Aminn canim insallah hersey gonlumuzce olur insallahCanım benim üzülme ltfen Allahım hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah bu temmuz ayında hamileliğinin haberini verirsin Allahın izniyle
Uzulme. Kimyasal gebelik sonucu hemen hamile olanlar var. Bendr gecen ay yasadim.sukretmelisinki en azindan hamile kalabiliyorsub ve kimyasal gebelik sonrası daha hizli hamile kalinirmis. Bi sitede okumustum. Inşallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimizi kucagimiza alırızAminn canim insallah hersey gonlumuzce olur insallah
Insallah canim iki yil oldu evleneli artik bi cocugum olsun ve millet agzini kapatsin istyrumRabbim en kisa zaman da evlat nasip etsin canjmgamzemustafa üzülme inşallah Allahın takdiri böyleymis inşallah güzel haberlerini yazarsın ilerde
Insallah canim . Insallah dedigin gbidir . Allahim hepimizin kucagini doldurur insallah . Biliyorum ki edilen dualar bosa deil .Uzulme. Kimyasal gebelik sonucu hemen hamile olanlar var. Bendr gecen ay yasadim.sukretmelisinki en azindan hamile kalabiliyorsub ve kimyasal gebelik sonrası daha hizli hamile kalinirmis. Bi sitede okumustum. Inşallah en kisa zamanda hepimiz bebislerimizi kucagimiza alırız
Canım inşallah yükselir. Sen Mutlu olmaya bakslm kızlar benım son adet tarıhım 20 hazıran normalde 36 gunde bır falan adet oluyorum bugun 40. gunum dun test yaptırdım sonuc 44.53 cıktı sızce yukselır mı
Canim baska bi formda baya konusmustuk bundan aylar once simdi tesadüf hamile olduğunu gördüm masallah com sevindim inan Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallahCanım inşallah yükselir. Sen Mutlu olmaya bak
Canım benim çok teşekkür ederim. Amin inşallah Allah isteyen herkese kısmet etsin. Gebelere sağlıklı doğum uğraşanlar tez vakitte bebiş. Doğurmuş olanları da Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.Canim baska bi formda baya konusmustuk bundan aylar once simdi tesadüf hamile olduğunu gördüm masallah com sevindim inan Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?