Beta hcg

Amin canim insallah bende 4 gun once gebe oldugumu ogrendim ama bugun dış gebelik olabilir dediler bana sen hamilesin duan kabul olur dua eder misin bana baska bi formda yazdığımi yazicam burada bi bakabilir misiniz

Kizlar selamunaleykum benimde desteklerinize cok ihtiyacim var 5/8/16 da beta hcg degerim adete 1 gun vardi yani 72.79 cikti 7 sinde 109.9 bugun ise 141.9 çıktı pcos hastasiyim sukurler olsunhamile kaldim bundan once bi bebegimin kalbi durdu 2 aylikken bugun 2doktora ciktim afedersiniz idrar sıkışıkken doktor ultrasonda baktı 2haftalık falan bi gebelik var nohut tanesinin yarisi kadar dedi diger doktor ise değerin cok nazli ilerliyor dış gebelikolabilir dedi ben hangisine inanayim cok moralim bozuldu kendi doktorumistanbul da ama ona gidemedim mesajla degerleri bildirdim o da sorun yok dedi benim gibi degeri böyle olup normaledonen var mi cok uzun oldu kusurabakmayin lutfen fikir verin bana bubebegimi de kaybetmek istemiyorum

Amin canim insallah bende 4 gun once gebe oldugumu ogrendim ama bugun dış gebelik olabilir dediler bana sen hamilesin duan kabul olur dua eder misin bana baska bi formda yazdığımi yazicam burada bi bakabilir misiniz
Ederim tabi kuzum sen gönlünü ferah tut. Belki de değildir. Doktorlar bazen acele hükümler verebiliyor.

Allah korusun canım gebeliğin erken dönemlerinde dalgalanmalar olabilirmiş. Değerin artması daima hayra yorulmalı. Sen olumlu konuşan hekimi dikkate al. Tutunmaya çalışan miniğini stres salgılayarak yorma. Allah önce sana sağlık versin. İnşallah değerlerin ideal şekilde de yükselir. Hayırlısı olsun diyelim. Kendini hırpalamadan bekle. Değerini üç günde bir baktır. Protein bakımından sağlıklı beslen. Folik asitini ihmal etme. Uzan ayağının altını Yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…