- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi Burcummmmm123
-
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım ve benim beta hcg değerlerim şunlar;
1.test 71,55
2.test 110,2
3.test 176,2
4.test 246,2
Durumu benim gibi olup sağlıklı gebelik yaşayan varmı?
Adetim 3 gün gecikti ki normalde hayatta gecikmez 3.gün ilk tahlili yaptırmıştım aynı gün leke geldi sonra kanamam başladı dr.progestan verdi düşük tehditi var dedi ilacı kullandım ama normal adet günüm kadar sürdü kanamalarım tutarsız devam etti değerimde düşme olmadı en son ki testi dün yaptırdım dr.pazar günü testi tekrarlayalım dış gebelik yada sağlıksız gebelik olabilir dedi iyice allak bullak oldum sağlıksız gebelik olsa şimdiye kadar düşmezmiydi?
Benimde nerdeyse senin gibi bugün 3200 olmuşkızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım ve benim beta hcg değerlerim şunlar;
1.test 71,55
2.test 110,2
3.test 176,2
4.test 246,2
Durumu benim gibi olup sağlıklı gebelik yaşayan varmı?
5 veya6Sudabatmaz senin kaçıncı testinde 3200 çıktı
Daha konuşmakta konuşmadımBende yarın 5.testimi yaptırıcam bakalım sonuç ne olucak? Senin şuan hamileliğin nasıl gidiyo peki sonuç olarak dr.ne dedi yavaş yükselip bu şekilde artmasına
canım bunlar 2 günde bir yapıldıysa yükselme az olmuş 2 kat en az olarakta %60 yükselmesi lazım benim senden yüksekti ama 2 kat artış olmuyodu %50 %40 falan yükseliyodu ve 2 hafta takip aştındaydım ama cuma günü dış gebelik yaşadığımı öğrendimMerhaba kızlar ben 2 gün önce hcg baktırdım 220 idi bugün236 çıktı pazartesi tekrar bakcak yükselme ihtimali var mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?