• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg33

mergul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
73
0
86
İzmir
Kızlar beta hcg değerim 33 çıktı.Doktor kesin birşey söylemedi.Ne hamilesin ne de hamile değilsin diyebilirim dedi.Pazartesi tekrar yapıcaz testi ona göre belli olacakmış.Bu konuda yardımmmmmmmmmm

Kızlar beta hcg değerim 33 çıktı.Doktor kesin birşey söylemedi.Ne hamilesin ne de hamile değilsin diyebilirim dedi.Pazartesi tekrar yapıcaz testi ona göre belli olacakmış.Bu konuda yardımmmmmmmmmm

umarım hamilasindir.bugün bende baktırdım 90 çıktı.şuan pozitif ama pzt tekrar bakıcaz yükselmesi lazım dedi.allahım lütfen bir terslik olmasın

5in üstündeki değerler hamile olduğunu gösterir diye biliyorum ben.bugün kaçıncı günü transferinin?hani sürekli katlanması gerekiyormuş ya....
inşallah hamilesindir canım. bence şimdiden kendini şımartmaya başla:)))
sevgiler

Hayırlısı olsun ınŞallah hamılesındır
kaÇıncı gÜn transferın?
En az 30-40 olsun dıyolar
ınŞallah gebesındır

bizim başka bir topikte arkadaşın tam senin gibi 33 le başladı ve şu an hamile.....kalp atışını bile duydu........

canim bencede hamilesin.. Bende 5 in uzerindeki degerler hamile diye biliyorum..Insallah hamilesindir..

bnecede hamilesinnn...değerin inşşş kat kat artarr...arkadaşın deidği gibi değeri böle olupda hamileliği devam eden çok kişi varr...

Arkadaşlar transferin 13. günü bugün..İnşalllah hepimizinki tutar.Destekleriniz için tesekkürler.Biraz moral oldu.

insallah hamilesindir benim degerimde ayni seninki gibiydi malesef dis gelbelikti
insallah seinkisi öyle olmaz umarim bebegin seninledir

inşallah sizlerin de söylediği gibidir.Arkadaşlar inşallah Allah bize anne olmayı nasip eder. Teşekkürler.

arkadaşım merhaba,hamileliği 33 ile başlayan benim..doktorumda bana hamilesin yada değilsin diyemem dedi ama hemen iğneye başlattı.günde 1 kere progynex iğne oldum,her 4 günde bir tahlil yaptırdık.sonuçta kalp atışlarını da gördük..sen de moralini bozma,inşallah senin için en hayırlısı ne ise o olsun...

arkadaşım merhaba,hamileliği 33 ile başlayan benim..doktorumda bana hamilesin yada değilsin diyemem dedi ama hemen iğneye başlattı.günde 1 kere progynex iğne oldum,her 4 günde bir tahlil yaptırdık.sonuçta kalp atışlarını da gördük..sen de moralini bozma,inşallah senin için en hayırlısı ne ise o olsun...

Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.Bana moral oldun.Yalnız iğneleri ne için vermişti doktorun?Bana hiçbirşey vermediler.

değerim düşük olduğu için doktorum düşük yapabilirsin dedi,düşüğü önleyici progestron hormon takviyesi olarak verdi...

ama benim yaşım da var arkadaşım,41 yaşındayım,o yüzden de vermiş olabilir...sen kaç yaşındasın?

ama benim yaşım da var arkadaşım,41 yaşındayım,o yüzden de vermiş olabilir...sen kaç yaşındasın?

benimde değerim 14.gün 44 dü...fakat benimde dr.um bana bişey vermedi....zaten bana hamilesin demişti tüp bebeğin sekreteri ama...2.testtede 52 oldu değerim az yükselmişti ve yine bişey verilmedii...yine dr.um benimle umutlu konuşmuştu..böle olupda hamileliği devam edenler var diyee...ama ben internetten araştırdığım kadarıyla kötü bi gelişme idi...ve o bir haftaaa hayatımın en kötü haftasıydıı...o bekleyiş en kötüsü ooo zatennn....velasıll sonraki değerde 6 ya düşmüştü....ve ondan sonraki testde bebeğim düşmüştüü..zaten adetde olmuştum....belki dediğin gibi yaştan olabilir benim yaşım 24..

Hayırlı olsun cnm hamılesın kaçgundur senı takıp edıyordum ınan bana çok mutlu oldum
bu arada 10 ay once benım arkadaım 12.gun değerı 34 dü geçen ay doğum yaptı kafana takma sakın bence normal

Back
X