Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar beta hcg değerim 33 çıktı.Doktor kesin birşey söylemedi.Ne hamilesin ne de hamile değilsin diyebilirim dedi.Pazartesi tekrar yapıcaz testi ona göre belli olacakmış.Bu konuda yardımmmmmmmmmm
Kızlar beta hcg değerim 33 çıktı.Doktor kesin birşey söylemedi.Ne hamilesin ne de hamile değilsin diyebilirim dedi.Pazartesi tekrar yapıcaz testi ona göre belli olacakmış.Bu konuda yardımmmmmmmmmm
umarım hamilasindir.bugün bende baktırdım 90 çıktı.şuan pozitif ama pzt tekrar bakıcaz yükselmesi lazım dedi.allahım lütfen bir terslik olmasın
arkadaşım merhaba,hamileliği 33 ile başlayan benim..doktorumda bana hamilesin yada değilsin diyemem dedi ama hemen iğneye başlattı.günde 1 kere progynex iğne oldum,her 4 günde bir tahlil yaptırdık.sonuçta kalp atışlarını da gördük..sen de moralini bozma,inşallah senin için en hayırlısı ne ise o olsun...
ama benim yaşım da var arkadaşım,41 yaşındayım,o yüzden de vermiş olabilir...sen kaç yaşındasın?