Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk testle düşük mü yüksek mi anlayamayız. 2 gün sonra aynı saatte aynı hastanede kan verin , sağlıkla gelsin inşallahArkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisi gördüm transferin 9.günü kan verdim.beta hcgg 15.29 çıktı benm gibi düşük çıkıp yükselen oldu mu?
Teşekkür ederim yarın tekrardan vereceğim ama ben aynı gün 15 dakika aralıklarla kan vermiştim birini yeni öğrendim ilk verdiğim 16 ikincisi 15.29 çıktı bu beni korkuttu açıkçasıİlk testle düşük mü yüksek mi anlayamayız. 2 gün sonra aynı saatte aynı hastanede kan verin , sağlıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederim .Umarım o artışı yakalayabilirimCanım düşük olmasının bir önemi yok önemli olan düzenli %60 oranında artış
Aynı hastanede mi verdiniz, aynı yerde vermeniz önemli laboratuar farkı oluyorTeşekkür ederim yarın tekrardan vereceğim ama ben aynı gün 15 dakika aralıklarla kan vermiştim birini yeni öğrendim ilk verdiğim 16 ikincisi 15.29 çıktı bu beni korkuttu açıkçası
Hayır farklı yerlerde verdim birinin sonucu bir saatte çıktı diğeri birgün sonraAynı hastanede mi verdiniz, aynı yerde vermeniz önemli laboratuar farkı oluyor
Evet merak etmeyin benim sonucum 11,9 ve yükseldi.Arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisi gördüm transferin 9.günü kan verdim.beta hcgg 15.29 çıktı benm gibi düşük çıkıp yükselen oldu mu?
Yaaa çok teşekkür ederim rahatladım bir nebze de olsa umarım yarın benm de sonucum yüksek çıkarEvet merak etmeyin benim sonucum 11,9 ve yükseldi.
keseyi gördüm içinizi ferah tutun bekleme süreci çok zor ama insan kendine dayanak arıyor endişe etmeyin ben de çok üzülmüştüm![]()
fark ondan dolayıdırHayır farklı yerlerde verdim birinin sonucu bir saatte çıktı diğeri birgün sonra
Malasef olmadı değerimEvet merak etmeyin benim sonucum 11,9 ve yükseldi.
keseyi gördüm içinizi ferah tutun bekleme süreci çok zor ama insan kendine dayanak arıyor endişe etmeyin ben de çok üzülmüştüm![]()