Beta hcgsi pozitif olup

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Kızlar pozitif dediler eve geldim kanama oldu acile gittim pruloton yapıldı şu an kahverengi tortular geliyor pembe kanama kesildi bu şekilde olup bebeğini kucağıns alan var mı :(

Icini ferah tut koyu renkten korkma oyle okumustum acik renkse kirmizi pembeyse o zaman tehlike diye biliyorum

Kızlar pozitif dediler eve geldim kanama oldu acile gittim pruloton yapıldı şu an kahverengi tortular geliyor pembe kanama kesildi bu şekilde olup bebeğini kucağıns alan var mı :KK43:
gecmis olsun kac haftaliksiniz? oluyor boyle seyler icini ferah tut yapilmasi gerekeni yap ve bekle hersey Allahtan,olursada Allahtan olmazsada Allahtan...
benim gectigimiz mayista kahverengilerim 6 haftalikken bir hafta surdu 7 haftalikken dusuk yaptim.agustosta hamile kaldim yine ayni haftalarda kahverengiler oldu ama kesildi simdi 15 haftaligim yani seni anliyorum ama sakin olup beklemekten care yok stres olursan sende olumsuz etkilenirsin bebeginde

Kızlar benimki tüp bebek öğlen pembe pembe geldi pruloton vuruldu kahveye döndü
Merak etme canm. Kanama yaşamayan sayısı çok az. Bende parçalar düşürmüştüm bildiğin kırmızı pembe kanama. Oğlumu aldım kucağıma. İğne vurunca kahveye dönüp bitmişti hemen. Sen yat dinlen.

Merak etme canm. Kanama yaşamayan sayısı çok az. Bende parçalar düşürmüştüm bildiğin kırmızı pembe kanama. Oğlumu aldım kucağıma. İğne vurunca kahveye dönüp bitmişti hemen. Sen yat dinlen.
Yatıyorum cnm pruloton yapıldı bana peki siz gebeliğin başında mi öyle oldunuz

Yatıyorum cnm pruloton yapıldı bana peki siz gebeliğin başında mi öyle oldunuz
Evet canm. Hatta transferin 8.günü falandı. Kese göründükten sonra birdaha oldu hatta. Baya yoğundu. Benim başta ikizdi hatta. Diğer kese gelişmedi artık onumu vücut atmaya çalıştı bilmiyoruz. Doktor kanama görünmüyo dedi ama nerden geldi o parçalar bilmiyorum. Tamam düştü heralde dedim. Değerin kaç çıkmış?

Back
X