doğru allahtan nasibi varsa tutunur hayırlısı olsun inşallah dinlenince ağrım falanda kesildi yatıyorum dünden beri kalkınca ağrıyo belim kasıklarım inşş düşük yada yalancı gebelik falan değildir şunu merak ediyorum düşükte kanın rengi miktarı nasıl oluyor ? yerleşme kanamasımı benimki diyorum acaba olabilir mi ki bana yardım edebilir misiniz
Allah yardımcın olsun gecen hafta bügün ben de senın gıbı bınlerce soru içinde bebegımı kaybettım.umarım sen kaybetmez guzel haberlerını verırsın.ben de senın gıbı acaba yerlesme kanaması mı dıyordum? ama bebek yerlestıkten sonra betahcg hormonunu salgılanmaya baslıyormuş.yanı su an yasadıgın yerlesme kanaması degil.muhtemelen kucuk capta bır kanama. senı ferahlatmayı cok ısterdım ama en kötüsüne alıstır kendını ve asla uzulme onemlı olan senın saglıklı olman.benımkı gıbı betahcg hormonun düşük benımde 31.gün 53, 33.gün 85 olmustu daha yuksek olması gerekıyormus doktorum bana öyle söyledı. aynı tarz lekelenmelerı yasadım progestanda kullandım dinlendim ama olmayınca olmuyor.kahve rengı lekeler kırmızı adet döküntüsüne döndü doktorum kımyasal gebelık yasadıgımı söyledı cok şükür ki daha kötüsü dış geblık olabılırdı.kanamam 5gün icinde bitti şimdi cook cok ıyıyım doktorum korunmana gerek yok dedı. bebek için çalısmalara devam anlayacagın.umarım senın saglıklı bır gebelıgın vardır.rabbım hayırlısını versın....doğru allahtan nasibi varsa tutunur hayırlısı olsun inşallah dinlenince ağrım falanda kesildi yatıyorum dünden beri kalkınca ağrıyo belim kasıklarım inşş düşük yada yalancı gebelik falan değildir şunu merak ediyorum düşükte kanın rengi miktarı nasıl oluyor ? yerleşme kanamasımı benimki diyorum acaba olabilir mi ki bana yardım edebilir misiniz
yorumlarınız için tşk ederim arkadaşlar inşş sağlıcakla yavrularımızı kucagımıza alırız . ilacı içiyorum biraz dindirdi kanamamı ama tam geçmedi sildikçe geliyo adetr kanamasıı gibi sürekli değil yani bugun evde temizlik yapacaktım yorumlarınızı okuyunca vaz geçtim en iyisi yatıp dinlenmek galiba . ben 1 tane beta hgc yaptırdım cuma gel dedi doktor yada dayanamıyorum yarın gideyim en iyisi :)
Herkese merhaba
yolcuglulum kasım 2012 annelerınde basladı ve gecen pzt son buldu..
bebegımı 6haftalıkken anıden kaybettım dusurdum
kahve lekelenme ardından bır acı ve son..
buraya geldım..neden?
damdan dusenı damdan dusen anlar dıye..
dpktpr kurtajdan sonra 1 ay sonra korunmayı bırakabılırsın dedı
ınsan korkuyor..
burada benle aynı durumda olanlardan belkı bır tesellı bır tavsıye ıcın geldım..
bende oyleydım hamıle kaldım soyle oldu fılandıye umut aramaya..
toplandım cok sukur evet ama yınede benım gıbı olanlarla paylasmak ıstedım.
nazenın ıle aynı topıkteydık bız..bugun ogrendım oda kaybetmıs...yenınden baslayacagız yıne umutlarla bu kez kavusacagız oyle degılmı
mubcum seninle aynı durumdaydık hatırlıyosan kahve lekeler kırmızı kanamaya döndü dün ve bugün bebeğim düştü malesef yeni geldim doktordan ama aklıma sen geldin senle aynı durumdaydık.bilgi vereyim dedim en ufak lekelenmede bile olsa hhemen acile git dr gebelikte kanamanın büyüğü küçüğü olmaz hepside risk dedi.ben alamadım dilerim allahtan sen sağlıcakla al bebeğini kucağına.
benım ogun kasıklarımda hafıf agrı olmustu düşük yaptıgımda gecen hafta yanı.aksam ısten cıkarken wc de kahverengı leke gordum sımdı yerlesme lekesıde olabılıyor ya, yınede doktoru aradım.olabılır dedı agrın fazlalasırsa kanaman olursa ara benı suan normal takma kafana dedı..eve gıttım yıne leke var ama kan degıl..yattım agrım hafıf doktor fazlalasırsa dedı ya ne kadar fazla bılemıyorumkı arasammı napsam bılemeden uyudum.sabah bı acıyla uyandım..karnımdan bısı kopuo anladım hemen wc ye gıttımkı kanla beraber ıcım bosaldı resmen..dıyecegım o kı hemendoktoruaradım ıste sordumda ne oldu doktora soledıgımde sen gelsende yapılcak bısı yokmus dedı.neye ınancamı sasırdım doktorumu degıstırsemmı bılemedım kurtajımı cokıı yaptı ıyıde bı dokıtora benzıo..offff yıne hamıle kjalırsam bu kadınamı gıtsem baskasınamı bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?