Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gebelik var iki ayın 8 inde tekrar kan verin iki günde iki kat artması lazımDeğerim böyle çıktı bilgi olan , kaç günlük normal mi ,?keisn hamilelik var mı
Daha çok yeni inşallah sağlıklı artar değerinizDeğerim böyle çıktı bilgi olan , kaç günlük normal mi ,?keisn hamilelik var mı
Bugün böyle çıktı 0-1 ne demekEvet gebelik var iki ayın 8 inde tekrar kan verin iki günde iki kat artması lazım
Değer çok artmamis Dr gittinizmiBugün böyle çıktı 0-1 ne demek
Döllenmenin üzerinden maximum 1 hafta geçmiş yanılmıyorsam ayın 6sınds ve 7sinde yaptırmanızı gerek yokBugün böyle çıktı 0-1 ne demek
Bugünkü sonucum bu varmı diyorsunuzDöllenmenin üzerinden maximum 1 hafta geçmiş yanılmıyorsam ayın 6sınds ve 7sinde yaptırmanızı gerek yok
Aynı yerde yakın saatlerde 2 -3güne bir yaptırın. Sayı değil artış oranı önemli çünkü. Oran 2günde 2 kat veya %60 olmalı
Gittim 60.69 olmuşDeğer çok artmamis Dr gittinizmi
Var Yok denmez de artışın güzel ilki ayın 6sında son attığın bugün yani 2 günde yaklaşık 2 kat gayet iyiBugünkü sonucum bu varmı diyorsunuz
Regle 4 gün varVar Yok denmez de artışın güzel ilki ayın 6sında son attığın bugün yani 2 günde yaklaşık 2 kat gayet iyi
2000civarı kalp atışı duyarsın o zaman var denir
Regle ne kadar va
Aa beb orda 39 gördüm de ondan öyle dedimGittim 60.69 olmuş
Yok 60.69 çıktıAa beb orda 39 gördüm de ondan öyle dedim
Hadi bakalım bence diğer testi regl gecikince yap garanti olsun biraz daha en azından tabi hiçbir türlü garanti olmaz ama işte adetle düşme ihtimali falan derken bir sürü kaidesi var bu işinRegle 4 gün var
Ya bende ondan korkuyorum amaHadi bakalım bence diğer testi regl gecikince yap garanti olsun biraz daha en azından tabi hiçbir türlü garanti olmaz ama işte adetle düşme ihtimali falan derken bir sürü kaidesi var bu işin
Korkuyu bırak canım ye iç dinlen başka bir çaresi yok ki bununYa bende ondan korkuyorum ama![]()
Böyle bir şey olmaması için adetten önce öğrenmeye çalışmamak gerekir öğrenince de stresi göğüslemen gerekirKorkuyu bırak canım ye iç dinlen başka bir çaresi yok ki bunun![]()
Kizlar benimde 30 eylulde catlama oldu catlamadan sonraki 9. Gun bugün adetime 5 gün var sabah erken gebelik testi yaptim silik çizgi çıktı kan verdim 10,86 çıktı sizce nasilBöyle bir şey olmaması için adetten önce öğrenmeye çalışmamak gerekir öğrenince de stresi göğüslemen gerekir
Sizin de çok yeni ama aslında test yapmamı laızm gerçekten insan stres yapıyorKizlar benimde 30 eylulde catlama oldu catlamadan sonraki 9. Gun bugün adetime 5 gün var sabah erken gebelik testi yaptim silik çizgi çıktı kan verdim 10,86 çıktı sizce nasil