Gebeliğe Hazırlık BETA HGC değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aslimkip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
58
36
88
Merhaba arkadaşlar dün gebelik testi fotoğrafimk paylasmistim bugün kan testinde sonucum 133.22 çıktı doktor 2.5 buçuk haftalik dedi iki gün sonra tekrar kan testi vericekmisim değerimin 260 ve üstü olmasi gerekiyormus yani riskli bir durumda miyim nelere dikkat etmem gerekir bu degeri alan arkadaslar var mi daha önce ? 🤔🤔

Merhaba arkadaşlar dün gebelik testi fotoğrafimk paylasmistim bugün kan testinde sonucum 133.22 çıktı doktor 2.5 buçuk haftalik dedi iki gün sonra tekrar kan testi vericekmisim değerimin 260 ve üstü olmasi gerekiyormus yani riskli bir durumda miyim nelere dikkat etmem gerekir bu degeri alan arkadaslar var mi daha önce ? 🤔🤔
Ben de 150 ile öğrendim🤗 ekstra bişey yapma hatta bebek yokmuş gibi davran😊 stres bebeği daha çok etkiliyor 9 günden kese görmeye gidersin. Gözün aydın olsun💕

Hayırlı olsun ☺️ ben 63 ile öğrenmiştim regl den 1 gün önce. Değerden çok iki gündeki artışı önemli zaten doktor da söylemiş benim mesela iki gün sonraki değerim 138 olmuştu ☺️

Hayır riskli değilsin bence bu 2 gün sonra 2 kat artmalıyı herkese söylüyorlar

Back
X