- 1 Eylül 2022
- 15
- 3
- 16
- 26
- Konu Sahibi baharcicek1234
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beklenen şekilde artmamış maalesefMerhaba anne adayları en güzel anneler ben 1.9.2022 tarihinde kan testi verdim betam 71 çıktı ve dün tekrar verdim betam 157 çıktı düşük mü sizce bi anormallik var mı
Hayır bugun gidicem insallahBeklenen şekilde artmamış maalesefdoktora gösterdiniz mi?
İlk gebeliğiniz mi?Hayır bugun gidicem insallah
Evet ilk gebeliğimİlk gebeliğiniz mi?
sizi üzmek istemem ancak pekte iyi bi tablo yokhemen doktorla görüşün
Doktor ne dedi acaba burda bazen çok olumsuz şeyler söyleniyor ama sonuç iyi olabiliyor doktorunuz ne soylediTeşekkür ederim![]()
Merhaba tebrik ederim evet hamilesinizMerhabalar 2 gün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı dün kan verdim beta 173 diyor ama e nabızda refarans değerde 0-71.2 diyor hamilemiyim sizce anlayan varmı görüntülerini yüklüyorum
TeşekkürlerMerhaba tebrik ederim evet hamilesinizönemli olan iki günde bir en az %60 oranında artması
Teşekkürleradetime 2 gün var ben kan testinden anlayamamıştım kaset testlerde de silik çıkıyordu.allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin inşallah silik çıkması değer düşük şuan yukseldikce koyulaşır o yüzden muhtemelen