Kimyasal gebelik denilen şey ne pekiBu kişiden kişiye değişir 20 de çıkabilir 500 de çıkabilir önemli olan sağlıklı yükselmesi
Artışın anlamlı olmamasıKimyasal gebelik denilen şey ne peki
Değerin 2 gün arayla en az %60 artması gerekir standartı 2 kat artmasıdır ancak artmıyor ve düşüş gösteriyorsa buna kimyasal gebelik denir örneğin ilk tahlilde 100 çıktıysa 48 saat sonra en az 160 olmalı ama atıyorum 48 saat sonra yapılan testte 30 50 80 gibi bir değer çıkarsa bu kimyasal olduğu anlamına gelir. Yani önemli olan artış hızı, beta 11 ile öğrenilen yeğenim şuan 4.5 yaşında. Kendim 78 ile öğrendiğim gebeliğimde kimyasal oldu.Kimyasal gebelik denilen şey ne peki
Anladım, o zaman ilk sonuç çokta bişey ifade etmiyor. İkinci değer asıl önemli olanDeğerin 2 gün arayla en az %60 artması gerekir standartı 2 kat artmasıdır ancak artmıyor ve düşüş gösteriyorsa buna kimyasal gebelik denir örneğin ilk tahlilde 100 çıktıysa 48 saat sonra en az 160 olmalı ama atıyorum 48 saat sonra yapılan testte 30 50 80 gibi bir değer çıkarsa bu kimyasal olduğu anlamına gelir. Yani önemli olan artış hızı, beta 11 ile öğrenilen yeğenim şuan 4.5 yaşında. Kendim 78 ile öğrendiğim gebeliğimde kimyasal oldu.
Sizin süreciniz nasıl ilerliyor?Değerin 2 gün arayla en az %60 artması gerekir standartı 2 kat artmasıdır ancak artmıyor ve düşüş gösteriyorsa buna kimyasal gebelik denir örneğin ilk tahlilde 100 çıktıysa 48 saat sonra en az 160 olmalı ama atıyorum 48 saat sonra yapılan testte 30 50 80 gibi bir değer çıkarsa bu kimyasal olduğu anlamına gelir. Yani önemli olan artış hızı, beta 11 ile öğrenilen yeğenim şuan 4.5 yaşında. Kendim 78 ile öğrendiğim gebeliğimde kimyasal oldu.
Nispeten öyle de denebilir. Tabi ilkinde 300 500 değer görünürse kimyasal ihtimali daha düşük olurAnladım, o zaman ilk sonuç çokta bişey ifade etmiyor. İkinci değer asıl önemli olan
Transferi bekliyoruz 9 10 gün sonra regl olacağım sanırım 5 10 Ekim arası da transfer olurSizin süreciniz nasıl ilerliyor?
AynıyızTransferi bekliyoruz 9 10 gün sonra regl olacağım sanırım 5 10 Ekim arası da transfer olur
ÖylemiAynıyız
Yok 2 deneme 6 gün embrysu sizinkiÖylemisizin kaçıncı gün embriyosu ilk deneme mi
İlk deneme 3. Gün zaten tek embriyom var inşallah tutarYok 2 deneme 6 gün embrysu sizinki
İnşallah hepimizinki olumlu sonuçlanırİlk deneme 3. Gün zaten tek embriyom var inşallah tutar
Aminİnşallah hepimizinki olumlu sonuçlanır
Kalitesini söylediler mi
Nk kır paneli yaptırdınız mıİlk deneme 3. Gün zaten tek embriyom var inşallah tutar
8 hücreli grade 2Kalitesini söylediler mi
Katil hücre testiydi sanırım o hayır yaptırmadım erkek infertilitesi olduğu için gerek duymadı doktorum düşüklerimde oldu acaba rahim mi tutmuyor diye baştan düşündük ama opudan sonra zaten anladıkki tamamen spermden kaynaklanan morfoloji ve dna bozukluğu kaynaklıymış onlarında sebebiNk kır paneli yaptırdınız mı
Bizde erkek etkeni ama nk kır panelimde çoçugıms alerjim olduğu çktı bakalm ne olacakKatil hücre testiydi sanırım o hayır yaptırmadım erkek infertilitesi olduğu için gerek duymadı doktorum düşüklerimde oldu acaba rahim mi tutmuyor diye baştan düşündük ama opudan sonra zaten anladıkki tamamen spermden kaynaklanan morfoloji ve dna bozukluğu kaynaklıymış onlarında sebebi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?