BETA KAÇ OLMALI

Fadime88

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
56
Puanlar
18
Merhaba kızlar, 2 eylulde 3. Gun embriyosu transferi oldum. 15 eylulde yani 13. Günde kan vereceğim. Betamın kac olması lazım?

Bu kişiden kişiye değişir 20 de çıkabilir 500 de çıkabilir önemli olan sağlıklı yükselmesi

Kimyasal gebelik denilen şey ne peki
Değerin 2 gün arayla en az %60 artması gerekir standartı 2 kat artmasıdır ancak artmıyor ve düşüş gösteriyorsa buna kimyasal gebelik denir örneğin ilk tahlilde 100 çıktıysa 48 saat sonra en az 160 olmalı ama atıyorum 48 saat sonra yapılan testte 30 50 80 gibi bir değer çıkarsa bu kimyasal olduğu anlamına gelir. Yani önemli olan artış hızı, beta 11 ile öğrenilen yeğenim şuan 4.5 yaşında. Kendim 78 ile öğrendiğim gebeliğimde kimyasal oldu.

Anladım, o zaman ilk sonuç çokta bişey ifade etmiyor. İkinci değer asıl önemli olan

Sizin süreciniz nasıl ilerliyor?

Anladım, o zaman ilk sonuç çokta bişey ifade etmiyor. İkinci değer asıl önemli olan
Nispeten öyle de denebilir. Tabi ilkinde 300 500 değer görünürse kimyasal ihtimali daha düşük olur

Nk kır paneli yaptırdınız mı
Katil hücre testiydi sanırım o hayır yaptırmadım erkek infertilitesi olduğu için gerek duymadı doktorum düşüklerimde oldu acaba rahim mi tutmuyor diye baştan düşündük ama opudan sonra zaten anladıkki tamamen spermden kaynaklanan morfoloji ve dna bozukluğu kaynaklıymış onlarında sebebi

Bizde erkek etkeni ama nk kır panelimde çoçugıms alerjim olduğu çktı bakalm ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…