beta kan değeri

nurr1991

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
37
13
3
33
arkadaslar merhaba ben gonal f ile ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama daha ne kadarlık oldugunu anlayamadım her kafadan bır ses cıkıyor ben 24 eylülde catlatma iğnemi vuruldum her ıkı gune bı ilişki dedı 4 ekımde 10. gününde çatlatma iğnenın kan testsi verdim 3.9 cıktı 7 ekimde 84.2 cıktı 9 ekimde 185,2 cıktı 14 ekimde 1852,5 cıktı şimdi ben ne kadarlık hamileyim kimi 6 haftalık kimi 4 haftalık der ama ben adet döngüsü olayı degil çatlatma iğnesinden sonra ne zaman hamıle kaldım hangi gün yani 3,9 cıktıgında yeni mi birleşmiş yumurta yani çatlatma iğnesinden 2 gün önce yani 22 eylülde de ilişki olmuştu o birleşmiş olabilir mi yumurta catladıktan sonra ama o zaman 3,9 cok düşük olmaz mı 12 gun için yardım edin lütfen

çatlatma iğnesinin ne zmanan vurulduıgu değil son adet tarihin baz alınır ,
ona göre gebelık hesaplanır ,
hayırlı olsun

Bende
tesekkr ederım canım tedavı ile oldugu ıcın benım ıcın gunu cok önemlı bebişin o yüzden merak edıyorum
Çatlamaya iğnesi ile hamile kaldım Bebek oluşunca doktor sana adet günü belirliyor canım sen onu kafana takma

sizde mi çatlatma iğnesıyle hamile kaldınız canım bgn inş keseyı görmeye gidicez.
Evet bende o şekilde kaldım inşallah doktor bebek göründüğü zaman adet tarihi belirliyor zaten benim ki geri gidiyordu şimdi farkı kapatmis iki gün önden gidiyor çok şükür

Evet bende o şekilde kaldım inşallah doktor bebek göründüğü zaman adet tarihi belirliyor zaten benim ki geri gidiyordu şimdi farkı kapatmis iki gün önden gidiyor çok şükür
benım catlatma ignem 24 eylülde olmustu 25 inde ilk ilişki sonra ıkı gune bır ılişki 10. gun test yapın dedı 10. gun testi yaptım 3,9 bu deger yeni olustugu anlamına mı gelıyor canım 2 gun sonra 84 cıktı canım

benım catlatma ignem 24 eylülde olmustu 25 inde ilk ilişki sonra ıkı gune bır ılişki 10. gun test yapın dedı 10. gun testi yaptım 3,9 bu deger yeni olustugu anlamına mı gelıyor canım 2 gun sonra 84 cıktı canım
Evet yeni oluştuğu için canım

Back
X