Beta kızlar yardımcı olun kafam karıştı

1234568

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
23
0
1
Ben günlerdir şüphe ediyorum ztn yaklaşık 20 gündür bugün yine kan verdim her zmnki gibi sonuc yok bisey yani ama bugünkünun yanında Iu/l yaziyo anlam veremedim ikisi arasında fark vr mi

Son düzenleme:
Şüpheyi bırakın ve artık hamile olmadığınızı kabullenin. Iki degerde aynı o terim bir sey ifade etmiyor. Adet söktürücü ile adetiniz sökülebilir doktora danışın

Şüpheyi bırakın ve artık hamile olmadığınızı kabullenin. Iki degerde aynı o terim bir sey ifade etmiyor. Adet söktürücü ile adetiniz sökülebilir doktora danışın
Merhaba bende Ocak ayında boş gebelikten dolayı düşük yaptım düşükten önce 28 günde bir adet olurdum düşükten sonra 32 33 güne çıkmıştı ama düşükten sonra 5.ayimda 27.gunde hastalandım doktorum da toparlanma 6 ayı bulabilir demişti sanırım döngüm tekrar eskiye dönüyor diye düşünüyorum çünkü bugün 14.gunum ve 18 Haziran'da yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi yaşadım bugünde sabah beyaz kremsi bir akıntım vardı ek olarak göğüsler şiş ve damarlar belirgin ve kasık ağrılarım var yumurtlama olduğunu düşünüyorum ve bu günleri hep değerlendirdim gebelik istediğim için şimdi bir sonraki reglim 28 güne mi yoksa 32 günde göre mi olucak bilmiyorum ona göre gecikme takip edip kan vereceğim eğer 28 güne göre ise temmuz 5 6 si gibi eğer 32 güneyse temmuz 9 gibi olmam gerekiyor neyi baz alacağımı şaşırdım temmuz'un 7 sinde kan versem sizce çıkar mı objektif yorumlara ihtiyaç duyuyorum önceki gebeligimde gecikmenin 3 yada 4 günü 39 degerle öğrenmiştim daha önce kan versrydim çıkar mıydı bilmiyorum yani 3 4 gün gecikme beklemem mi lazım yoksa adet günü yada 2 gün öncesi versem de çıkar mı kanda lütfen yardımcı olun

18 haziranda yumurtladıysan 7-8 temmuzda teste başla bence

18 haziranda yumurtladıysan 7-8 temmuzda teste başla bence
7 temmuz sabah kan vermeyi düşünüyorum eğer varsa küçük bir değerle bile belli olur diye düşünüyorum yada çıkan değer bize bj fikir verir 1 hafta daha kendi kendimi yiyip bitirecegime 7sinde kan verip çıkan değere bakmak lazım diye düşünüyorum bide demin hapşurdum ve sağ kasığıma inanılmaz bir ağrı girdi bu yumurtlamanin da belirtisi olabilir mi kimisi yumurtlama akıntısi görse bile daha geç yumurtlayanlar olabiliyor diyorlar o yüzden kafam karıştı bide zaten 28 güne döngünün oluştuğunu düşünüyorum çünkü bugün adetle birlikte 15.gunum ve genelde 28 günde döngüsü olan kadınlarda 14
Gün yumurtlama olur bir önceki genelinde bu şekilde olmuştu ve yumurtlamya dair belirtiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…