Beta neden çok az artıyor kimyasal bir ay sürer mi ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Arkadaşım sormamı istedi.

Gecen ayın 4 ünde 14 çıktı betası. Beta takibi yapmadı acilde baktırmıştı 1 ay sonra gelirsin demişler bi daha gitmedi bu hafta 2 kez test yapmış 49 ve 179 çıkmış. Ama normalde 4+4. Bu değerleri normal mi kimyasal gebelik olsa 1 ay sürer mi neden az artmış olabilir

Arkadaşım sormamı istedi.

Gecen ayın 4 ünde 14 çıktı betası. Beta takibi yapmadı acilde baktırmıştı 1 ay sonra gelirsin demişler bi daha gitmedi bu hafta 2 kez test yapmış 49 ve 179 çıkmış. Ama normalde 4+4. Bu değerleri normal mi kimyasal gebelik olsa 1 ay sürer mi neden az artmış olabilir
Sürebilir dış gebelik de olabilir kimyasal da olabilir boş da olabilir. En iyisi kadın doğum uzmanına gidip baktırması durumu anlatmasıdır. Kimyasal olduğunu sanmıyorum büyük ihtimal dış ya da boş gebelik.

Sürebilir dış gebelik de olabilir kimyasal da olabilir boş da olabilir. En iyisi kadın doğum uzmanına gidip baktırması durumu anlatmasıdır. Kimyasal olduğunu sanmıyorum büyük ihtimal dış ya da boş gebelik.
Hmm 😕 3 hafta geçti çünkü ilk testin ardından daha yeni 179 çıkmış. Karnım adet olacak gibi ağrıyor bişey mi var acaba dedi. Normal kadın doğum a git dedim ama 1 ay sonra gel dedi zaten diye gitmedi takip de yapmadı 😕

4 ocak 14

Bu haftaki testler. 49 -179
Artmaya başlar mı şimdiden sonra acaba

Back
X