Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta negatif olunca hamile olunamaz
Geç döllenme adet düzensizliği yaşamayanlarda olmazGeç döllenme olunca ilk günlerde negatif çıkabiliyor, 10 gün sonra falan belli oluyor
Tesekkur ederimSiz adet belirtileri yaşıyorsunuz boşa umut vermeye gerek yok. Zaten öyleyse bile sürekli düşünmeyin stres hamile kalma şansını azaltıyor. Allah nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
Durumunuz nedirTesekkur ederim
eğer bie ay yumurtlaması geç olduysa reglde gecikir belli olmaz direkt kesin olarak olmaz diye klnuşulmamalı benim ablamında çok düzenli geç döllenme olmuşGeç döllenme adet düzensizliği yaşamayanlarda olmaz
12 gün gecikti en son 18 temmuzda kan vermistim negatifti hala olmadim adet belirtilerimde yok biraz daha beklim bakalim cumaya kadar olmazsam tekrar kan vericemeğer bie ay yumurtlaması geç olduysa reglde gecikir belli olmaz direkt kesin olarak olmaz diye klnuşulmamalı benim ablamında çok düzenli geç döllenme olmuş![]()
Ablaniz kan verdigin de beta negatif cikmismiydieğer bie ay yumurtlaması geç olduysa reglde gecikir belli olmaz direkt kesin olarak olmaz diye klnuşulmamalı benim ablamında çok düzenli geç döllenme olmuş![]()
Benimde adet günü kan negatifAblaniz kan verdigin de beta negatif cikmismiydi
Bu zamana kadar 3 kez dış gebelik gecirdim birtek gebe kaldigim da adetim gecikirdi simdin12 gün gecikmesi aklımı bulandiriyor.Benimde adet günü kan negatif
Sizin baya gecikmiş direk doktora görünün bence döngünüz uzun mu kısa mı benim 23 günBu zamana kadar 3 kez dış gebelik gecirdim birtek gebe kaldigim da adetim gecikirdi simdin12 gün gecikmesi aklımı bulandiriyor.
çok hatırlsmıyprum canım baya oldu ama bir hastaneye git bence önceAblaniz kan verdigin de beta negatif cikmismiydi
Geç döllenme adet düzensizliği yaşamayanlarda olmaz
Sonucunuz ne olduSimdi tekrar kan vermeye geldim kizlar bakim negatifse salcam artik