• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta negatif ken pozitif olanlar

Eylulsabah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
189
92
28
29
Arkadaşlar meraba ben kan tahlili yaptım negatif çıktı dün silik çıkmıştı testte. 2 nin altında çıktı. Acaba tekrardan test yapmalı mıyım pozitif e dönebilir mi yerleşme kanaması oldun 28 mayısta iki gün sürdü geçti. Adetim gecikti bilemedim tekrar mı yapsam? Negatif ken pozitif e dönenler ı duydum öyle olanlar var mı

Arkadaşlar meraba ben kan tahlili yaptım negatif çıktı dün silik çıkmıştı testte. 2 nin altında çıktı. Acaba tekrardan test yapmalı mıyım pozitif e dönebilir mi yerleşme kanaması oldun 28 mayısta iki gün sürdü geçti. Adetim gecikti bilemedim tekrar mı yapsam? Negatif ken pozitif e dönenler ı duydum öyle olanlar var mı
Benim reglden 4 gün önce negatifken regl günü 84tü. Yumurtlama tarihin belli mi ?

Benimde son adet 6 mayıstı 11 Mayıs regl bitti ben cuma günü lan verdim tabi erken vermişim çıkmadı ama rahimde kalınlaşma varmış şimdi regl gününü bekliyorum olmazsam kan vericem

Back
X