- 2 Aralık 2022
- 81
- 20
- 8
- 31
- Konu Sahibi 3bebeannesi
-
Yükselmiş olma olasılığı var testi atın bakalım inşallah pozitiftirMerhaba kızlar 1 Ağustos ilk adet günüm 16 Ağustos yumurtlama ovulasyon ile takip edip değerlendirdim 23 ağustosta taşikardi geçirdim ilaç vermek için beta yaptılar ama <2 çıktı şuan 4 gün var regliye test yaptım ama çok çok silik çıkmış ben bile zor görüyorum yani böyle önce negatif olup kanı sonra pozitif olan var mı üzüldüm açıkçası negatif çıkınca biraz
Birazdan atarım resim 9.gün yaptım çıkmadı aynı marka test bunda çıkmış ama ben bile zor görüyorumFoto atar misiniz testi? O gün kanda cikmamis olabilir daha 7.gunmus yumurtlamadan sonra. Varsa bugunden sonra ancak idrar testinde cikar. Benim 10.gun cikmisti hatta 9.gun belli belirsizdi cizgi.
Hiç belli olmuyor zaten ben bile zor görüyorumYükselmiş olma olasılığı var testi atın bakalım inşallah pozitiftir
Attım ama görünmüyor kamera da hiçVar tabi foto atarmisiniz kuruma çizgisi mi
Pazartesi tekrar yapsam mı acaba beta öyle düşük çıkınca umutsuzluğa kapıldım aslında belirtim var ama psikolojik de olabilir emin olamadımGec dollenmistir 2 gun aralıkla deneyin
Silik çizgi hemen mi ciktiPazartesi tekrar yapsam mı acaba beta öyle düşük çıkınca umutsuzluğa kapıldım aslında belirtim var ama psikolojik de olabilir emin olamadım
Yani bi 5 dk sonra falan çıktıSilik çizgi hemen mi cikti
Gordum cizgiyi ama hemen ciktiysa vardir, sonradan ciktiysa kuruma cizgisi oluyorBirazdan atarım resim 9.gün yaptım çıkmadı aynı marka test bunda çıkmış ama ben bile zor görüyorum
Nasıl gördün kız bravo valla ben gözümle bile zor görüyorumGordum cizgiyi ama hemen ciktiysa vardir, sonradan ciktiysa kuruma cizgisi oluyor
3 sene ne hayalet cizgilerle ugrastim flaşla falan bakiyodumNasıl gördün kız bravo valla ben gözümle bile zor görüyorum
Flaşla rahat görünüyor ama3 sene ne hayalet cizgilerle ugrastim flaşla falan bakiyodumcok sukur oldu sonunda ama prof oldum
Tekrar yaptınız mı test bi gelişme var mıHiç belli olmuyor zaten ben bile zor görüyorum
adet gecikmesinden 9 gün sonra mı çıkmıştıFoto atar misiniz testi? O gün kanda cikmamis olabilir daha 7.gunmus yumurtlamadan sonra. Varsa bugunden sonra ancak idrar testinde cikar. Benim 10.gun cikmisti hatta 9.gun belli belirsizdi cizgi.
Merhaba daha yapmadım şuan da 4 gün var regliye diğer program yanlış hesaplama yapmış şuanda 4 gün var regliye 31/1 adet görüyorumTekrar yaptınız mı test bi gelişme var mı
Bende bu testi 10.gün yapmış oldum çok çok çok silik çizgi yeniden yapsam mı bilemedim kanda negatif çıkınca hayal kırıklığına uğradım birazadet gecikmesinden 9 gün sonra mı çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?