Beta sonuç nedir ??

Maximax

Günlerden gene mutluluk
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
238
58
48
30
Sonucum ne hamilelik ?? Anlayamadım ben doktor bebegi göremedi

Eklentiler

• IMG_5308.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 186
hamilesin ama karından baktıysa gözkmeyebiliyor benim 7500 ken karından görnmedi vajinal ultrasanda göründü

Hamilesiniz hayırlısı olsun. Şu an görünmez biraz daha bekleyin...

hamilesin ama karından baktıysa gözkmeyebiliyor benim 7500 ken karından görnmedi vajinal ultrasanda göründü
Bana vajınal bakmadı akıntımın oldunu dememe ragmen ilç bile vermedi boş die tuturdu illa beta 5336 kesesi var bebek yok folik asit verdi onu kullancam on gün sorna tekrar gidecekmişim

6haftalık beta 5336 normal mı sizce doktorum ısrarla yok dedi kesesi oluşmuş dedi
Kese vardır. Ama bebegi görmek için beklemeniz gerekiyor. Benimde aşağı yukarı bu haftalarda değerler böyleydi.

Kese vardır. Ama bebegi görmek için beklemeniz gerekiyor. Benimde aşağı yukarı bu haftalarda değerler böyleydi.
Kesesi var denildi bebek yok dedi beta sonuç 5336 inşallahh gözükür peki bişey sorcam normal mı 5+4e göre 5336 beta

Hep doktor karamsara düşürdü beni ya bekleyelim falan filan dese keşke ama malesef direk büyük ihtimalle konuştu

Hep doktor karamsara düşürdü beni ya bekleyelim falan filan dese keşke ama malesef direk büyük ihtimalle konuştu
Ben 5 haftalık gittiğimde sadece kese göründü bebek yoktu. 7. Haftada bebek göründü 8. Haftada kalp atışlarını duydum

Ben 5 haftalık gittiğimde sadece kese göründü bebek yoktu. 7. Haftada bebek göründü 8. Haftada kalp atışlarını duydum
İnşallah benimde öyle olurrrr yaa kesemiz var bebişimde görünür inşallahh en kısa zaman daa biraz bekleyip başka doktora gidicem

Canım bu kadar kafana takip kendini de bebegini de yipratiyorsun. Kac tane koju acmissin... Doktorlar herseyi bilmez Allah bilir. Sen bebegini Allaha emanet et hersey olacagina varir hakkinda en hayirlisi neyse o olsun.

Bu arada bebeğin babasi biliyor mu senin hamile olduğunu?

Kullanıyorum diyorumki perşembe falan gitsem özele değerlerim yükselir hemde yani değil mi hem ilacıda bir hafta kullanmış olurum
Çok geç bırakma derim, pazartesi git tekrar kan testi ve ultrason ile bakılsın... Dediğim gibi önemli olan gebelik değerlerin... İlaç değil o vitamin :)

Tamam artık 5000 olmuşsun kese görünmüş artık betahcg ile işin yok. Tekrar gidip test mest yaptırma. O kese görünmeden önce olur. 2-3 gün sonra vajinal baktırabilirsin. Ya da 1 hafta sonra yine karından baktırırsın.

Herşeyde bir akslik var şuan kötü durumdayım alt üst çok zor günler yaşıyorum

Herşeyde bir akslik var şuan kötü durumdayım alt üst çok zor günler yaşıyorum

Tahmin edebiliyorum sakin kalmaya calis. Tek ihtiyacin birazcik zaman. Hersey olacagina varir. Kendini bir süre baska seylerle meşgul etmeye çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…