İnşallah vajınal utrason isticek bu seferÇok geç bırakma derim, pazartesi git tekrar kan testi ve ultrason ile bakılsın... Dediğim gibi önemli olan gebelik değerlerin... İlaç değil o vitamin :)
Bende vajınal utrasona girmeyi düşünüyorum artıkTamam artık 5000 olmuşsun kese görünmüş artık betahcg ile işin yok. Tekrar gidip test mest yaptırma. O kese görünmeden önce olur. 2-3 gün sonra vajinal baktırabilirsin. Ya da 1 hafta sonra yine karından baktırırsın.
Niye bu kadar stres yaptın ki biraz sakin ol durumun gayet normal. Son adete göre 8 haftalık hamile olmam gerekirken kese boş görünüyordu. Vajinal ultrasonda göründü ancak. Seni ultrasona bile almaması gerekiyordu çok erkenBende vajınal utrasona girmeyi düşünüyorum artık
Hadi hayirli olsun :) 6. Hafta gibi kese 7. Haftada kalp sesi duyulur gebeligin yeni :)Sonucum ne hamilelik ?? Anlayamadım ben doktor bebegi göremedi
İnşallah öyledir vitaminleri kullanıyorum perşembe günü gidicem tekrsr başka doktoraHadi hayirli olsun :) 6. Hafta gibi kese 7. Haftada kalp sesi duyulur gebeligin yeni :)
Haberlerini bekliyoruzİnşallah öyledir vitaminleri kullanıyorum perşembe günü gidicem tekrsr başka doktora
İnşallah perşembe yada cuma gidcem zaman geçmiyor malesef biraz da korkuyorum gitmek istemiyorumHaberlerini bekliyoruz
Canm korkacagin birsey yok. Bir skinti varsa o sorunun cozulmesi ve ikinizin de sagligi icin ihmal etmemelisin. Benim de cuma detayli ultrasonum var kizimi gorcem diye heyecanlaniyorim gecmiyo zaman :)İnşallah perşembe yada cuma gidcem zaman geçmiyor malesef biraz da korkuyorum gitmek istemiyorum
İnşallah sağ salim alırsın kızçeni kucağına bir avazda darısı biz isteyenlereee inşallahhCanm korkacagin birsey yok. Bir skinti varsa o sorunun cozulmesi ve ikinizin de sagligi icin ihmal etmemelisin. Benim de cuma detayli ultrasonum var kizimi gorcem diye heyecanlaniyorim gecmiyo zaman :)
Amiiinn Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. Allah razi olsun Allah im sana guzel bi hamilelik kolay bir dogum sapppsaglikli bir bebek ve yuvanin mutlulugunu katlayarak verainİnşallah sağ salim alırsın kızçeni kucağına bir avazda darısı biz isteyenlereee inşallahh
Gördüm bugun bebeğimi çok şükürrrr :)Haberlerini bekliyoruz
Gördüm bugun bebeğimi çok şükürrrr :)
Aynen ama doktor yok dedi okadar kramsara düşürdüki beniiigözünaydın canım
boşuna evham yaptın :) geldi işte bebiş
Aynen ama doktor yok dedi okadar kramsara düşürdüki beniii
Peki birşey olmuşmuydu allah korusun çok böyle hekim varr ve benm gttk doktor uzman yani benm çoğu arkadaşım ona gitti hepbazıları şans eseri doktor oluyor galiba
emin olmadan insanın moralini alt üst ediyolar
banada farlutal vermişti ya içtim bi güzel ama hamileymişim
polikliniğini birbirine katmıştım nasıl emin olmadan söktürücü verdin diye
Peki birşey olmuşmuydu allah korusun çok böyle hekim varr ve benm gttk doktor uzman yani benm çoğu arkadaşım ona gitti hep
Öppo annesii yerime kızçeni bende kız istiyorum inşallah kızdır inşallah tez vakitte güzel haberi alırsınnAllah şükür bişey olmadı canım kızım şuan 7 yaşında
ikinciyi istiyoruz kısmetse
Öppo annesii yerime kızçeni bende kız istiyorum inşallah kızdır inşallah tez vakitte güzel haberi alırsınn
Geçmez geçmezzz daha gençsnizdirr inşallah bu ayy tutunur minnoşunuz birde oğluşunuz olsunnn inşallahöperim teyzesi :) bizde seni öptük
inşallah canım bu ay tutar
yaş da geçiyor benim yavastan
Geçmez geçmezzz daha gençsnizdirr inşallah bu ayy tutunur minnoşunuz birde oğluşunuz olsunnn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?