Beta sonucu

yagmurdnc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2022
8
0
1
23
Merhaba kızlar beta sonucum 0,15 çıktı bu akşam yaptırdım ama reglime 15 günüm var daha ama bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum şuan ilişki olalı 6 gün oldu olabilirmi hamilelik

Merhaba kızlar beta sonucum 0,15 çıktı bu akşam yaptırdım ama reglime 15 günüm var daha ama bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum şuan ilişki olalı 6 gün oldu olabilirmi hamilelik

Çok erken kan vermissiniz en az ilişkinin üzerinden 12 gün geçsin kan testi için

İmkansız arkadaşım
Regle 15 gün kala zaten yumurtlama dönemindir senin

Hayir

Tam yumurtlama günümde oldu ilişkim zaten
Tamam bu akşam test yaptım adetime 15 gün var demişsiniz?
O zaman şuan yumurtlama dönemindesiniz diyorum. Beklenen adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama günümüz oluyor.

İlişkiden 6 gün sonra gebelik çıkmaz. Zaten su an yeni yumurtalama zamanınızdasınız

Adete 15 gün var demişsiniz , ilişki de 6 gün önce olduysa nasıl yumurtlama gününüzde ilişki oldu? Yumurtlama gününüz zaten adetten 15 gün önceye denk gelir
Pardon 10 varmış reglime uygulamadan takip ettiğim için tamam en yüksek olduğu gün olmuş birlikteliğin

Back
X