Beta sonucum..

bende doğuda yaşıyorum bana da aynı sizin dediğiniz gibi hastane demeye bin şahit gerekir dediğimiz bir doktor yolculuk yapabiirsin dedi o kanamayla sonra gittiğim yerde oldu malesef
Yaaa bak canım ben 8 haftalığım doktoruma sordum memleketime gidebilirmişim bana izin vermedi yani beni dinlersen gitme dedi üç ayı doldur ona göre bakalım dedi daha önce de düşüklerim olmuştu Oyüzden izin vermedi

Yaaa bak canım ben 8 haftalığım doktoruma sordum memleketime gidebilirmişim bana izin vermedi yani beni dinlersen gitme dedi üç ayı doldur ona göre bakalım dedi daha önce de düşüklerim olmuştu Oyüzden izin vermedi
valla malesef benimki yollamıştı şırnaktan adanaya yol gittim sorun yok demişti nasipte de yokmuş

Küçük bir ihtimal belki iki embriyo vardı,birisi düşüyor(Arkadaşımın başına gelmişti) ümitlendirmek istemem ama her ihtimali değerlendirin.en azından 2 kez daha hcg verin hemen kürtaj vs kabul etmeyin.8.haftaya kadar bekletiyorlar zaten.İnşallah bebeğiniz sizinle kalır

Bazıları kendi düşürüyor bazen kürtaj gerekiyor ama doktor kontrollü olmak iyisi çünkü metanın sıfırlanmasını kontrol ediyor doktorlar beta düşene kadar belirtilerinin devam eder bir doktora gidin bence belki başka bir müdahalede bulunabilir
Aynen öyle benimde öyle problemim olmuştu ve beta takibi olması gerekir

Bugün yoğun sancım başladı malesef düşük yaptım. Kalan parçalar içinde kürtaj yaptılar.. canımdan can gitti.. ömrü yokmuş yavrumun.. ne xaman kendime gelirim bilmiyorum..
Canım benim çok geçmiş olsun zor bir süreç Allah sabır versin bende aynı şeyleri yaşadım seni teselli etmek için bile bi kelime bulamadım üzülme Rabb'im tekrar nasip etsin inşallah

Bugün yoğun sancım başladı malesef düşük yaptım. Kalan parçalar içinde kürtaj yaptılar.. canımdan can gitti.. ömrü yokmuş yavrumun.. ne xaman kendime gelirim bilmiyorum..
Çok üzüldüm canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bende düşük yaşamış birisi olarak acını paylaşıyorum 😔Allahım tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah 🙏🏻

Back
X