Kızlar kan sonucum pozitif

Benimde bir hafta varken yaptim negatif cikti bidaha yapmadim lekelenmem oladu gecti suan 24 unde olmazsam yapicam bidaha iki aydir normal gunumden bir hafta once oluyorum acaba leke ondan mi geldi diye dusunuyorum basina daha once gelen oldu mu
Bilmiyorum canım bu konuda bilgim yok

Evet verdim 25 olan değerim 85 olmuş ama acilde ki pratisyen doktor gebelik yok dedi kimyasal da değil dedi ? Kafamı karıştırdı anlam veremedim
Gebelik var gayette iyi artmis ben 21 ile ogrenmistim...doktor kese gormedigi kalp atisi duymadigi icin oyle diyor.. hayirla gelsin insallah

Ortalama pazartesi 85 carsamba 170 cuma 340 pazar 680 sali 1360 desek siz haftaya persembe gidin keseyi gorursunuz insallah

Ortalama pazartesi 85 carsamba 170 cuma 340 pazar 680 sali 1360 desek siz haftaya persembe gidin keseyi gorursunuz insallah
Öyle yapmayı düşünüyorum daha adet günüm bile geçmedi yani artık kan artışına bakmayıp direk doktora gideyim diyorum

Öyle yapmayı düşünüyorum daha adet günüm bile geçmedi yani artık kan artışına bakmayıp direk doktora gideyim diyorum
Iyi bi kadin dogum doktoruna gidin en sagliklisi en azindan ilac vs baslar daha guvende hissedersiniz..ama ben kendimden biliyorum 21 ile ogrenmistim adete 5 gun kala suan cocugum 3.5 yasinda

Back
X