Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bugün aşılama yaptıralı bir hafta olmuştu ama ben dayanamadım kan testi yaptırdım bu sonuç ne demek oluyor olumsuz mu yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar bugün aşılama yaptıralı bir hafta olmuştu ama ben dayanamadım kan testi yaptırdım bu sonuç ne demek oluyor olumsuz mu yardımcı olabilir misiniz Eki Görüntüle 3587790
5 ve üzeri gebelik sayılır canım şuan için negatif fakat yükselme ihtimali var bir süre sonra tekrarla varsa yükselir zaten inşallah bebeğin seninledir
5 ve üzeri gebelik sayılır canım şuan için negatif fakat yükselme ihtimali var bir süre sonra tekrarla varsa yükselir zaten inşallah bebeğin seninledir
Evet kasık ağrım yumurtlama gününden sonra hep devam etti yumurtlamadan bir hafta sonra sarı akıntım oldu göğüs hassasiyeti çok fazlaydı regl olcak gibi ağrım oldu hep ama düşük yaptım ben gerisini bilmiyorum maalesef
Asilamayla oldum şuan sağlıklı kucağıma aldım 15aylik oglum oldu. Asilamayla 15gun kan verin. Çatlatma igne vurduysaniz yavaş yavaş düşer değeri sonra çıkar.
Bol bol dinlenin stres girmeyin.mutfakta yukarda bişeyalma çalışmayın. Hep yattim 15gun boyunca ayaklarım yastığı altına koyup dinlen.
İnşallah değeri yükselir.
Asilamayla oldum şuan sağlıklı kucağıma aldım 15aylik oglum oldu. Asilamayla 15gun kan verin. Çatlatma igne vurduysaniz yavaş yavaş düşer değeri sonra çıkar.
Bol bol dinlenin stres girmeyin.mutfakta yukarda bişeyalma çalışmayın. Hep yattim 15gun boyunca ayaklarım yastığı altına koyup dinlen.
İnşallah değeri yükselir.
Çok teşekkür ederim özellikle şu an çok kasık ağrılarım ve akıntım var dediğiniz gibi ayaklarımın altına yastık koydum İnşallah dediğiniz gibi yükselir Sizinde evladınız sağlıkla büyüsün inşallah