- Emoji Skoru
- 16
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi anneeeolmakkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ben dayanamayıp aceleci davranmışım bir tıkHenüz yeni implatasyonunu tamamlamış.Blast evresine geçip zigot olacak hücreleri coğalacak ins annesi.4 gün sonra yine ver artması lazım
5 ve üzeri gebelik sayılır canım şuan için negatif fakat yükselme ihtimali var bir süre sonra tekrarla varsa yükselir zaten inşallah bebeğin seninledirArkadaşlar bugün aşılama yaptıralı bir hafta olmuştu ama ben dayanamadım kan testi yaptırdım bu sonuç ne demek oluyor olumsuz mu yardımcı olabilir misinizEki Görüntüle 3587790
Çok teşekkür ederim inşallah5 ve üzeri gebelik sayılır canım şuan için negatif fakat yükselme ihtimali var bir süre sonra tekrarla varsa yükselir zaten inşallah bebeğin seninledir
Çok teşekkür ederim inşallahMerhaba ben gebeliğimi 4 gün kala 3.3 değerle öğrenmiştim inşallah artacaktır hayırlı olsun![]()
Belirtiniz var mıydıMerhaba ben gebeliğimi 4 gün kala 3.3 değerle öğrenmiştim inşallah artacaktır hayırlı olsun![]()
Evet kasık ağrım yumurtlama gününden sonra hep devam etti yumurtlamadan bir hafta sonra sarı akıntım oldu göğüs hassasiyeti çok fazlaydı regl olcak gibi ağrım oldu hep ama düşük yaptım ben gerisini bilmiyorum maalesefBelirtiniz var mıydı
Çok teşekkür ederim özellikle şu an çok kasık ağrılarım ve akıntım var dediğiniz gibi ayaklarımın altına yastık koydumAsilamayla oldum şuan sağlıklı kucağıma aldım 15aylik oglum oldu. Asilamayla 15gun kan verin. Çatlatma igne vurduysaniz yavaş yavaş düşer değeri sonra çıkar.
Bol bol dinlenin stres girmeyin.mutfakta yukarda bişeyalma çalışmayın. Hep yattim 15gun boyunca ayaklarım yastığı altına koyup dinlen.
İnşallah değeri yükselir.