Beta sonucuma bakın lütfen

mircanm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2023
113
34
18
32
Bugün yaptığım Beta HCG sonucu üstteki tahlil doktor ultrasondan baktı küçük bir şey dedi yalancı gebelik olabilir dedi ama cuma günü Bayrampaşa hastanesine gittiğimde var 4 haftalık henüz çok küçük dedi ama yok demedi yalancı gebelik demedi. Esenler kadın doğum hastanesine bugün gittim yalancı gebelik olabilir dedi o yüzden beta HCG me baktırdı kafam çok karıştı ne olur bir şey söyleyin bana

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-25-18-09-41-272_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    Screenshot_2023-09-25-18-09-41-272_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 204
Ben 31 le öğrenmiştim canım şu an 26. Haftadayım. senin değerin yüksek baya

3203 değere yalancı gebelik kim dedi Allah aşkına gebesin hayırlı olsun.
Daha yeni oluşan bir gebelik demek çok mu zor bazı doktorlar ille moral bozacak.
Sağlıklı ilerlemesi önemli dese dili tutulacak sanki.

Yakında kalp atımını bile duyarsın annesi…

3203 değere yalancı gebelik kim dedi Allah aşkına gebesin hayırlı olsun.
Daha yeni oluşan bir gebelik demek çok mu zor bazı doktorlar ille moral bozacak.
Sağlıklı ilerlemesi önemli dese dili tutulacak sanki.

Yakında kalp atımını bile duyarsın annesi…
Ne bileyim yaa başka bir Dr gönderdim belki bilirsin hacer Sadıkoğlu çok iyi bir Dr. O da dedi böyle bir sonuçla kimyasal gebelik falan olmaz dedi inşallah dediğiniz gibidir en yakın zamanda kalp atişlarınida duyarim umarım

Ya elbet bildikleri bi şey vardır da yarın gitseniz keseyi bile görebileceğiniz gebeliğe bu kadar negatif yaklaşım, ne bileyim değişik. Hayırlı olsun 🫶🏿

Ben bu beta HCG den anlamıyorum açıkçası benimki şuan 3203 çok mu yüksek çıkıyor yani
Hayır canım ben 31 le öğrenmeme rağmen yalancı gebelik vs bir şey demedi doktor senin değerin yüksek yani kese falan gözükebilir

Ya elbet bildikleri bi şey vardır da yarın gitseniz keseyi bile görebileceğiniz gebeliğe bu kadar negatif yaklaşım, ne bileyim değişik. Hayırlı olsun 🫶🏿
Ya negatif yaklaşım değil aslında 2 doktor farklı farklı konuşunca insan isteği istemez bir acaba da kalıyor Bir de benim diğer gebeliklerimde koku hassasiyeti bulantı olsun olurdu bunda hiçbir şeyim yok sadece göğüslerim şişti o kadar Bir de kasıklarım falan ağrıyor arada

Ya negatif yaklaşım değil aslında 2 doktor farklı farklı konuşunca insan isteği istemez bir acaba da kalıyor Bir de benim diğer gebeliklerimde koku hassasiyeti bulantı olsun olurdu bunda hiçbir şeyim yok sadece göğüslerim şişti o kadar Bir de kasıklarım falan ağrıyor arada
Yok size demedim doktora dedim, yalancı gebelik olabilir demiş ya. Hele bi dursun yani 1 hafta sonra çağırsın ne bileyim, insanın moralini bozuyorlar.

çok yüksek ve çok düşük hcglerde doktorlar anne adaylarına ihtimali her zaman söylüyorlar. evet haftana göre hcg yüksek ama bu kesin yalancıdır denecek bir durum değil ve 4 haftalıkken küçücük birşey görmesi de mucize bile denebilir. moralini yüksek tut. sağlıklıysa seninle yola devam edecektir bebeğin...

Bence korkup strese boşuna girme her gebelikte aynı belirtiler olmuyo değer gayet güzel çıkmış ben 13 tü öğrendim degereim şuan iki günde bir iki katına cikiyo senin ilk ogrendigin değer mi bu

Normal o zaman beta HCG değerin şuan benimde 7 gün oldu geceli ben adetime 4 gün kala öğrendim 14 eylül 13 tü sonra 17 eylül 94.5 19 eylül 286 21 eylül 587 di daha doktora görünmedim randevum 3 Ekim deydi devlete gitcektim özele dönüş yaptım diğer dogumumu yaptigim doktoruma oda 5 Ekim'de gel hem kese hem kalp atışı görürüz dedi randevuya kadar 2 günde bir kan vericem bakalım yarın sabah sağlık ocağında 4 gün geçmiş benim de 2 bin küsur le 3 binde falan olması gerek tahminime göre

Normal o zaman beta HCG değerin şuan benimde 7 gün oldu geceli ben adetime 4 gün kala öğrendim 14 eylül 13 tü sonra 17 eylül 94.5 19 eylül 286 21 eylül 587 di daha doktora görünmedim randevum 3 Ekim deydi devlete gitcektim özele dönüş yaptım diğer dogumumu yaptigim doktoruma oda 5 Ekim'de gel hem kese hem kalp atışı görürüz dedi randevuya kadar 2 günde bir kan vericem bakalım yarın sabah sağlık ocağında 4 gün geçmiş benim de 2 bin küsur le 3 binde falan olması gerek tahminime göre
Hadi hayırlısı olsun inşallah sizinde

Back
X