- Emoji Skoru
- 10.630
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi minigim3456
GerçektenAy dimi ya devamlı idrar hahahah altımıza işemezsek iyi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GerçektenAy dimi ya devamlı idrar hahahah altımıza işemezsek iyi![]()
İştahın nasıl canımGerçekten![]()
Artti da kendime yemek hazırlayacak gücüm yokİştahın nasıl canım![]()
Aynısı bendede canım uykum geliyor çok halsizim kasıklarım ağrıyor ayakta kalmak istemiyorumArtti da kendime yemek hazırlayacak gücüm yokyemek hazırlıyorum yoruluyorum uyuyorum kalkınca pişirip yiyiyorum şaka gibi 1 gram enerjim yok
birde ağrı oluyo rahatsız eden fazla ayakta da durmak istemiyorum sende durumlar nasil
![]()
Hamile olduğumda bunları hissedeceğim hiç aklıma gelmezdiAynısı bendede canım uykum geliyor çok halsizim kasıklarım ağrıyor ayakta kalmak istemiyorum![]()
Hamile olduğumda bunları hissedeceğim hiç aklıma gelmezdi![]()
Gördüğüm hamileler fıldır fıldır geziyor ama benim ağrıdan idrardan uykudan başımı kaldıramıyorum hiç böyle hayal etmemiştimHamile olduğumda bunları hissedeceğim hiç aklıma gelmezdi![]()
Bende aynı şeyi dusunuyorumGördüğüm hamileler fıldır fıldır geziyor ama benim ağrıdan idrardan uykudan başımı kaldıramıyorum hiç böyle hayal etmemiştim![]()
2 günde bir devamlı beta baktırmak gerekli mi sence ya kollarım delindideBende aynı şeyi dusunuyorum![]()
Aa hamile misnnnAdetten 2 gün önce betam 701 çıktı![]()
Bizim saglik ocağındaki ebe gerek yok dedi 1 hafta sonraya verdi zaten 1 hafta sonra artış istenilen gibiyse sağlıklıdır dedi2 günde bir devamlı beta baktırmak gerekli mi sence ya kollarım delindide![]()
Evet canımAa hamile misnnn
ay hayırlı olsun cok sevindim adına...bzde 9+5 olduk bugünEvet canım
Çok teşekkür ederim Hay maşallahay hayırlı olsun cok sevindim adına...bzde 9+5 olduk bugün![]()
bazıları öyle diyor ben hiç idrara sıkışık gitmedim. İlk gittiğimde karından bebişi göremeyip alttan baktılar ama o zaman bile öncr tuvalete gitmemi istediler alttan bakarken sıkıntı oluyomus...bide bebişi göremeseler bile kafana takma brn 5 haftalıkken gittiğimde göremedik bebeği 6+4 de gördk kalp atışlarını da o gün dinlettiÇok teşekkür ederim Hay maşallahbende 4+3teyim.. doktor kontrolüne giderken idrara sıkışık mi olmak gerekiyor peki bu cuma gidicem de
![]()
Ya birde şimdi 4 haftalık diyoruz ya aslında 4 haftayı tamamlayıp 5ten gün aldığımız için 5 haftalık diye geçiyormuş sanırım şimdi sen hangisine göre diyorsunbazıları öyle diyor ben hiç idrara sıkışık gitmedim. İlk gittiğimde karından bebişi göremeyip alttan baktılar ama o zaman bile öncr tuvalete gitmemi istediler alttan bakarken sıkıntı oluyomus...bide bebişi göremeseler bile kafana takma brn 5 haftalıkken gittiğimde göremedik bebeği 6+4 de gördk kalp atışlarını da o gün dinletti
Senin hem 2232 yazıp hep referans aralığı 0-1 yazması bi yanlışlık var bi foto atabilir misinKızlar benim beta sonuçum 2232 çıktı daha yeni adetimin günü geçti ama referans aralığı 0-1 internette 0-1referans aralığı hamile değil yazıyor ama sonuç neden bu kdar yüksek çıktı anlamadım
Bende mi öyle yaptırsam acaba yaBizim saglik ocağındaki ebe gerek yok dedi 1 hafta sonraya verdi zaten 1 hafta sonra artış istenilen gibiyse sağlıklıdır dediben o yüzden hamileliği öğrendiğim beta değeriyle duruyom hala bu cuma günü yaptırmam gerek
![]()
gün aldığımız için değl son adet tarihine göre hesaplıyosun ama ultrasonda farklı da çıkabiliyorYa birde şimdi 4 haftalık diyoruz ya aslında 4 haftayı tamamlayıp 5ten gün aldığımız için 5 haftalık diye geçiyormuş sanırım şimdi sen hangisine göre diyorsuntecrübesiz olunca hatlar karışıyor