Beta sorunsalııı

Kan değerinden tut vitaminlere kadar hepsinin referans aralığı var😊 kafalarıns göre düşük ya da yüksek demiyorlar ya

Ama internette 0-1referans aralığı hamile değil yazıyor
tamam da senin sonucunla ne alakası var...senin sonucun 1 mi hayır 0 mı hayır. 2200lerde cıktığına göre hamilesin işte. Referans aralığı hep 0-1 hamile olmayan insanlarda 0-1 arası çıkar sonuç ve referans arslığına bakarak hamile olmadıklarını anlayabilirler.

bak referans dışı değer, yani hamileyim.

Eklentiler

• IMG_20230904_185515.webp
    IMG_20230904_185515.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 306
gün aldığımız için değl son adet tarihine göre hesaplıyosun ama ultrasonda farklı da çıkabiliyor
Evet bende yazdığın gibi biliyordum baya beynim karışmıştı ama demek istediğini anladım 🤣 ben bu cuma gittiğimde 5+0 olacak benim betam şuan tahmini 4000lerde.. Bana kese gözüksün o da yeter suanlik içinde bebek olduğunu biliyim bi görmek istiyorum🥲

Çenemde bi kaç tane var canım sende varmı
Hamileligimi öğrenmeden 1 hafta boyunca ucu olmayan agrili sivilcem vardı..şimdi burun kenarında kocaman çıktı yine ve alnımda çıktı bir sürü ergenlikte vs hiç sivilce çıkarmamistim🥲

Hamileligimi öğrenmeden 1 hafta boyunca ucu olmayan agrili sivilcem vardı..şimdi burun kenarında kocaman çıktı yine ve alnımda çıktı bir sürü ergenlikte vs hiç sivilce çıkarmamistim🥲
Genelde sivilce çıkıyorsa erkek bebek diyorlarmış

Back
X