Gebeliğe Hazırlık Beta sorunu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kavakyeli66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
49
8
36
30
Arkadaşlar bir sorum olcak
Adetime 6 gün kala
2 nisanda kan testi verdim 32 cıktı
3 nisanda doktorumun istegi üzerine test verdim 45
5 nisanda test verdim 64
7 nisanda kan verdim 75
8 nisanda yani bugün kan verdim 112 cıktı (adet günüm)
Doktor diyor kimyasal gebelik olabir 2 gün sonra tekrar ver . Şaştım kaldım bu arada verdigim testlerin hepsi baska baska yerlerden 😔

Canım değerim bir önceki değerin iki katı olarak artmamış
Büyük ihtimal ya kimyasal ya da başka bir durum var
Kanaman oldu mu
Benim adetimden 6 gun once hafif knanam olmustu progestan verdi onu kullanıyorum , ama iste son deger doktoru az umutlandırdi ama ayni zamanda da diyorki kimyasal

Kanaman varsa büyük ihtimalle kimyasal geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bende geçmiş olsun

Benim adetimden 6 gun once hafif knanam olmustu progestan verdi onu kullanıyorum , ama iste son deger doktoru az umutlandırdi ama ayni zamanda da diyorki kimyasal
Derler canım bana dr ilk kimyasal gebelik gibi görünüyor değilse dış gebelik olabilir dedi ama kimyasal gebelik geçirdim amin olamadı oda senin dr gibi

Olabilir ya. Ayni yerde kan verilmeden bence kötü düşünmemeli.
Korktugum sey dis gebelikte kürtaj oluyormusun falan tupler gidiyormus falan iki gundur forumlardan cikamiyorum korkulu ruyam oldu rabbim buyuk eger sagliksizsa dogmamasi daha hayirli ise kimyasal olsun isterim 😣

Korktugum sey dis gebelikte kürtaj oluyormusun falan tupler gidiyormus falan iki gundur forumlardan cikamiyorum korkulu ruyam oldu rabbim buyuk eger sagliksizsa dogmamasi daha hayirli ise kimyasal olsun isterim 😣
Korkma hiç düşmemiş dış gebelikte düşüp yükselme de yapıyo galiba.

Ama azda olsa bir artis var orada sastim kaldim
Canım kanaman varmı benim 18.91 den 18.26 ya en sonda 0.01 e düşmüştü kanamam vişne çürüğü renginde ve wc ye gidince su gibi alıyordu parmak kalınlığında ped doluyordu parçalar geliyordu belkide geç döllenme olabilir adet görüyor olabilirsin geçmiş olsun

Canım kanaman varmı benim 18.91 den 18.26 ya en sonda 0.01 e düşmüştü kanamam vişne çürüğü renginde ve wc ye gidince su gibi alıyordu parmak kalınlığında ped doluyordu parçalar geliyordu belkide geç döllenme olabilir adet görüyor olabilirsin geçmiş olsun
Benim kananam 7 gun önce azicik geldi sonra kesildi sari akintiya döndü , suan adet günüm gecti ama kanama falan yok dun adet günümdu belimde bir agri vardi dedim adet olacagim kesin ama bir sey olmadi . Acaba progestani alttan yap dedi doktor o mu adet olmami engelliyor ?

Back
X