ŞİMDİ KAÇ ÇIKTI Kİ2 gün önce kan verdim 10 çıkmıştı şimdi yine verdim bence kimyasal gebelik Ama hayırlısı
Bekliyorum kuzum evet biliyorum ilk bebeğimi 12 ile öğrendim 1 hafta önce adetten ama bu adet günü 10 duŞİMDİ KAÇ ÇIKTI Kİ
BELLİ OLMAZ ERKEN ÖĞRENEN COK İNSAN VAR
ANLIYORUM. BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR. NE ZAMAN CIKACAK SONUCUNBekliyorum kuzum evet biliyorum ilk bebeğimi 12 ile öğrendim 1 hafta önce adetten ama bu adet günü 10 du
Kuzum adete ne kadr vardı öğrendiğindeCanım öyle düşünme bende 7 ile öğrendim gebeliğimi önemli olan 2 günde olan artış. Bugün en az 16-17 çıkması gerekiyor
Yarim saate çıkar sanırım 1 saat olduANLIYORUM. BELKİ GEÇ DÖLLENMEDİR. NE ZAMAN CIKACAK SONUCUN
Adet gunumde öğrendim ama senin de öyle miydiBende ilk gebeliğimi 11.89 ile öğrenmiştim önemli olan artış oranı
Adet günü iste benim ilk bebeğimi 12 ile öğrendim 1 hafta vardı5 gün vardı canım ben biraz erken öğrendim
O döllenme gününe göre değişir bunu kafana takma 2/3 gün vardı sanırım ama dediğim gibi artış oranı önemli. Artışı takip etAdet gunumde öğrendim ama senin de öyle miydi
Sıkma canını güzelim yiyecek ekmeği varsa tutunur sana olumlu düşün lütfen2 gün önce kan verdim 10 çıkmıştı şimdi yine verdim bence kimyasal gebelik Ama hayırlısı
Olumsuz düşünme bence nasibi varsa zaten olur inşallah güzel haberler verirsin iyi düşün iyi olsun inşallah bu sefer olacak2 gün önce kan verdim 10 çıkmıştı şimdi yine verdim bence kimyasal gebelik Ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?