Ay inşaAllah Allah isteyen herkese nasip etsin en zoru beklemekBelki heyecandan, stresten gecikiyor adetiniz. Biraz daha bekleyip kan testi yaptırın yine en net kesin sonuc o olur. Hakkınızda hayırlısı, sağlıklısı olsun insallah.
Amin insallah sağlıkla.Ay inşaAllah Allah isteyen herkese nasip etsin en zoru beklemek
Daha onceden böyle bir konu için gitmiştim geç döllenme olabilir demişti bitane ilac verdi hem adet sokturuyor hemde bebek varsa tutunuyo demisti eger pazar gunune kadar olmazsam yine gidicem bakalim hayirlisiHamile olsaydın bu kadar gecikmeye belli olurdu demekki değilsin bi doktora git belkide başka bir soun vardır
Merhabalar, son durumunuz nedir , adet oldunuz muDaha onceden böyle bir konu için gitmiştim geç döllenme olabilir demişti bitane ilac verdi hem adet sokturuyor hemde bebek varsa tutunuyo demisti eger pazar gunune kadar olmazsam yine gidicem bakalim hayirlisi
Arakdasimda da aynisi oldu iş yerində baya bir ay geçti adeti ama iki kere test yaptik negatif kan testi yaptik sonrakı hafta təkrar yaptik adet gecikməsinin 1 ay 1 hafta sonrasında oda 300 kusurlerde çıktı betasıArkadaşlar adetim düzensiz olduğu için flo takviminde gecikmem 18 gün olarak gözüküyor fakat bu geceyle birlikte tam 12 gun gecikti adetin geciken 7. Gununde test yaptım negatifti kan testi yaptırdım aynı gün içinde oda negatif çıktı fakat hala adet görmedim hafif bi karın ağrısı karnımda ağırlık şişkinlik ğöğüste sızlama ve ağri hissediyorum böyle hissedipte daha sonradan bu şekilde olupta gec döllenme ile hamile kalan var mı?
Sonuç ne oldu bilgi verirmisimiz.Arakdasimda da aynisi oldu iş yerində baya bir ay geçti adeti ama iki kere test yaptik negatif kan testi yaptik sonrakı hafta təkrar yaptik adet gecikməsinin 1 ay 1 hafta sonrasında oda 300 kusurlerde çıktı betası
Ben olsam adet söktürücü kullanmazdim belki de hamilesiniz tutunmaya çalışıyor bebekSelam kızlar benim de 12 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama gecikince arada gecikme olabiliyor mevsimseldir diyerek çok oralı olmadım o yüzden 17 temmuzda korunmadık nasılsa adet olcam diyerek ama üzerinde 10 gün daha geçince test yaptım negatif çıktı 29 temmuzda sağlık ocağında kan testi yaptırdm betahgc 3.60 çıktı doktor biraz daha bekleyip gelmezse kadın doğuma git dedi 3 Ağustos ta tekrar kan verdim ve ultrasona giridm ama kist yada bi sorun çıkmadı değerimde 4.79 çıktı düşük bir oran olduğu için kimyasal da olabilir diyerek adet söktürücü yazdı eğer yine gelmezse tekrar kan ver dedi ama ben almadm iyicede kafam karıştı artık. Bel ağrısı kasıkta batma ve son 3 gündür biraz mide bulantım var o gecikme zamnında hamile kalmış olabilir miyim geç döllenme olabilir mi yoksa söktürücüyü kullanmalımıyım hala kafamda deli sorular
Neden olmasın sorun yoksa yaşınızda ne var hem doktor da olur demiş olumlu düşünün lütfenMerhabalar
Ben 37 yaşındayım ikinci evliligim bir kizim var 17 yasinda tekrar hamile kalma olasiligim varmidir 2 aydir korunmuyorum dokrora gittim hic bir sorun olmadigini soyledi ama zaman gerekir dedi cok korkuyorum hamile kalamiycam diye bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz
İnşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahNeden olmasın sorun yoksa yaşınızda ne var hem doktor da olur demiş olumlu düşünün lütfen
Amin inşallahİnşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Dün çok ağrım oldu bugün yavaş yavaş sökülmeye başladı söktürücüyü kullanmadım kendiliğinden başladı hayırlısı artıkBen olsam adet söktürücü kullanmazdim belki de hamilesiniz tutunmaya çalışıyor bebek
Hayırlısı ile olsun inşallah sağlıklaDün çok ağrım oldu bugün yavaş yavaş sökülmeye başladı söktürücüyü kullanmadım kendiliğinden başladı hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?