Beta testi

Siljyah

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
510
5
318
Beta testi sonucu 1.62 cıvalarında çıktı doktor 2. gün sonra tekrar gelmemi söyledi ultrasonda net bir şey gozukmedi
böyle bir tecrübe yaşayan var mı?
teşekkürler

5’in altı negatif sonuçtur, adetiniz ne zaman?

ay başında olmam lazımdı dün kaset test yaptım çift çizgı çıktı bugun doktora gittim kan verdim sonuç 1626 yazıyor

ay başında olmam lazımdı dün kaset test yaptım çift çizgı çıktı bugun doktora gittim kan verdim sonuç 1626 yazıyor
beta degeriniz iyi cikmis gorunmesi icin birazdaha artmasi lazim acele etmeyin. ilk mesajda 1.62 yazmissiniz negatif diyecektim ama bu mesaji gorunce anladim. 3000 civari olunca karindan kese gorunur

2 gün sonra gelmemi söyledi 1626 açıkcası nasıl bir değere tekabül ediyor bilmiyorum ama sağ kasığım fazlaca ağrıyor

2 gün sonra gelmemi söyledi 1626 açıkcası nasıl bir değere tekabül ediyor bilmiyorum ama sağ kasığım fazlaca ağrıyor
Sağ tarafta yumurtlama olmuş o yüzden ola bilir ağrı sabırlı ol kese gorunecek kalp atışı da duyulacak

kafam çok karışık 37 yasındayım 2 gebeliğim hazır mıyım bilmiyorum plansız da oldu birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…