• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta ve yeni Gebelik

selm134

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2025
324
113
18
23
Merhabalar son regl 27 Mart sırasıyla beta değerlerim
22 Nisan 13
24 Nisan 25
28 Nisan 210
Bilenler yorum yapabilir mi değerler olması gerektiği gibi ilerliyor mu, bir de kadın doğuma ne zaman gitmeliyim acaba , ilk gebeliğim hiçbir fikrim yok 😅

22 Nisan 13
24 Nisan 25
28 Nisan 210
Bilenler yorum yapabilir mi değerler olması gerektiği gibi ilerliyor mu, bir de kadın doğuma ne zaman gitmeliyim acaba , ilk gebeliğim hiçbir fikrim yok 😅
Hayırlı olsun öncelikle😍beta 1500-2000lerdeyken gel demişti doktor bana ilk gebeliğimde iki günde bir iki katına çıkıyorsa sorun yok derler hep şimdilik iyi gibi hayırla kucağınıza alın inşallah🙏🏻🥰💐

22 Nisan 13
24 Nisan 25
28 Nisan 210
Aynı durumdayız 🙂 Bugün de kan verecek misiniz?

Öyle mii, benim aile hekimim gerek yok dedi artık kadın doğum ilgilenecek dedi o yüzden vermeyi düşünmüyorum 🌸
Hmmm evet bende hem 24 hem 28 nisanda verdim hemen hemen aynı değerlerdeyiz 💐
Cuma tekrar verip takip etmek istiyorum ama sanki biri içimden beni dürtüyor bugün de ver hiç belirtin yok gidişata bak diye 🤣 Ama eşim de sürekli verip kendini strese sokma akışına bırak diyor çokta haklı 🤣

Hmmm evet bende hem 24 hem 28 nisanda verdim hemen hemen aynı değerlerdeyiz 💐
Cuma tekrar verip takip etmek istiyorum ama sanki biri içimden beni dürtüyor bugün de ver hiç belirtin yok gidişata bak diye 🤣 Ama eşim de sürekli verip kendini strese sokma akışına bırak diyor çokta haklı 🤣
Çok iyi anlıyorum bende çok sabırsızım ama akışına bırakmak en iyisi sanki yaa 🌸

Back
X