• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta ya bakar mısınız?

cemree67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
191
65
48
Selam kızlar
Bu sabah 9.30 da beta testi verdim ve sonuç e nabıza düşmedi aile hekimliğini aradım çıkmadı dedi neyse eşim hastaneye gitti acil doktoruna sordu doktor baktı değeri yüksek olumlu gibi demiş ama beta 845.4 bu değere nasıl hamile evet diyemez?? Net bişey diyemem kadın doğuma gösterin demiş sizce hamiş miyim ?? Fotoğraflar da belli olmayabilir ama değer 845.4

Eklentiler

• 478B1BC8-76CF-4AE4-878A-AD1B4FFDBB2D.webp
    478B1BC8-76CF-4AE4-878A-AD1B4FFDBB2D.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 49
Bence de belki değerin yükselip yükselmedigine bakmadığı İçin öyle demiştir ama bariz gebesiniz

Selam kızlar
Bu sabah 9.30 da beta testi verdim ve sonuç e nabıza düşmedi aile hekimliğini aradım çıkmadı dedi neyse eşim hastaneye gitti acil doktoruna sordu doktor baktı değeri yüksek olumlu gibi demiş ama beta 845.4 bu değere nasıl hamile evet diyemez?? Net bişey diyemem kadın doğuma gösterin demiş sizce hamiş miyim ?? Fotoğraflar da belli olmayabilir ama değer 845.4
Hamilesiniz tabi ki maşallah çok güzel değeriniz. İki gün sonra artışına bakmak için yeniden kan verip ona göre de kadın doğuma gidebilirsiniz. Hayırlı olsun 🤗

Selam kızlar
Hayırlı olsun gebelik var 🌸 son adet tarihiniz ne zamandı kaç gün geciktiniz?

Hayırlı olsun gebelik var 🌸 son adet tarihiniz ne zamandı kaç gün geciktiniz?
Canım sat 04.01.2022 7 gün geçti 😂😂 ama korunmayu bırakalı düzensizleşti 3 aydır geçen ay 9 gün erken adet oldum mesela 😂 dedim bu ayda geç olcam heralde ama bugün kan verdim sonuç bu işte rabbime şükrolsun 🤲🏻🤲🏻

Canım sat 04.01.2022 7 gün geçti 😂😂 ama korunmayu bırakalı düzensizleşti 3 aydır geçen ay 9 gün erken adet oldum mesela 😂 dedim bu ayda geç olcam heralde ama bugün kan verdim sonuç bu işte rabbime şükrolsun 🤲🏻🤲🏻
Benim de sat 29 aralık 10 gün de geçti ama betam 356 görünüyor benim değerlerim biraz düşük ilerliyor karşılartırmak için sordum teşekkürler 🙏🏻

İlk değer olduğu için öyle demiştir 2 gün sonra tekrar kan verin 2 kat artması mühim

Olabilir tabi geçen ay tek ilişki oldu 18 ocaktı oda. O günden sonra kaldıysam bilemiyorum. Progestron da 8.4 çıktı bugün o da sıkıntılı sanırım
18 ocak benim yumurtlamam o gün eşim yoktu il dışındaydı 17-19 unda beraber olduk int hesaplayınca gebe kaldığınız tarih 19 u diyo😂😂

Bugünkü kan verdiğimde 379 beta hcg çıktı. Şuan 4 haftalik mi . Ama 4 haftalik olması imkanı var mi adet öncesi gün ilişkiye girip adet oluyorum. Hamile kalma ihtimalim var mu

Back
X