Hamilesiniz tabi ki maşallah çok güzel değeriniz. İki gün sonra artışına bakmak için yeniden kan verip ona göre de kadın doğuma gidebilirsiniz. Hayırlı olsunSelam kızlar
Bu sabah 9.30 da beta testi verdim ve sonuç e nabıza düşmedi aile hekimliğini aradım çıkmadı dedi neyse eşim hastaneye gitti acil doktoruna sordu doktor baktı değeri yüksek olumlu gibi demiş ama beta 845.4 bu değere nasıl hamile evet diyemez?? Net bişey diyemem kadın doğuma gösterin demiş sizce hamiş miyim ?? Fotoğraflar da belli olmayabilir ama değer 845.4
Yaaaaa gerçekten mi çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için moralimi bozdu dokor ya pislikHamilesiniz tabi ki maşallah çok güzel değeriniz. İki gün sonra artışına bakmak için yeniden kan verip ona göre de kadın doğuma gidebilirsiniz. Hayırlı olsun
Hayırlı olsun gebelik varSelam kızlar
Bu sabah 9.30 da beta testi verdim ve sonuç e nabıza düşmedi aile hekimliğini aradım çıkmadı dedi neyse eşim hastaneye gitti acil doktoruna sordu doktor baktı değeri yüksek olumlu gibi demiş ama beta 845.4 bu değere nasıl hamile evet diyemez?? Net bişey diyemem kadın doğuma gösterin demiş sizce hamiş miyim ?? Fotoğraflar da belli olmayabilir ama değer 845.4
Canım sat 04.01.2022 7 gün geçtiHayırlı olsun gebelik varson adet tarihiniz ne zamandı kaç gün geciktiniz?
Benim de sat 29 aralık 10 gün de geçti ama betam 356 görünüyor benim değerlerim biraz düşük ilerliyor karşılartırmak için sordum teşekkürlerCanım sat 04.01.2022 7 gün geçtiama korunmayu bırakalı düzensizleşti 3 aydır geçen ay 9 gün erken adet oldum mesela dedim bu ayda geç olcam heralde ama bugün kan verdim sonuç bu işte rabbime şükrolsun
Geç döllenmedir belkiBenim de sat 29 aralık 10 gün de geçti ama betam 356 görünüyor benim değerlerim biraz düşük ilerliyor karşılartırmak için sordum teşekkürler
Onlarda takibinin yapılması için demiştirYaaaaa gerçekten mi çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için moralimi bozdu dokor ya pislikallahım çok şükür
Olabilir tabi geçen ay tek ilişki oldu 18 ocaktı oda. O günden sonra kaldıysam bilemiyorum. Progestron da 8.4 çıktı bugün o da sıkıntılı sanırımGeç döllenmedir belki
Tam bilmiyorum ama haftaya randevu alırsanız kese de görünür muhtemelenOlabilir tabi geçen ay tek ilişki oldu 18 ocaktı oda. O günden sonra kaldıysam bilemiyorum. Progestron da 8.4 çıktı bugün o da sıkıntılı sanırım
Belkide aynen Perşembe günü kan verip doktora gitmeyi düşünüyorum 48 saatte bir ikiye katlıyomuş sanırımBence de belki değerin yükselip yükselmedigine bakmadığı İçin öyle demiştir ama bariz gebesiniz
Aminnnn rabbim isteyen herkese nasip etsin bambaşka bişey buuuuOnlarda takibinin yapılması için demiştirsağlıkla ilerlesin
18 ocak benim yumurtlamam o gün eşim yoktu il dışındaydı 17-19 unda beraber olduk int hesaplayınca gebe kaldığınız tarih 19 u diyoOlabilir tabi geçen ay tek ilişki oldu 18 ocaktı oda. O günden sonra kaldıysam bilemiyorum. Progestron da 8.4 çıktı bugün o da sıkıntılı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?