Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de öyle oldu konularıma bakabilirsiniz 38 haftalık olduk bile umarım sizin de öyledirKizlar merhaba
27 kasim 43.5
29 kasim 94.1
2 aralik 234
4 aralik 486 cikti bu gun kan verdim hemde ultrason muayenesi oldum ama kese zor gozuktu ve cok kucuktu bu gunku degerim 1534 cikti yavaslamis degerim neden acaba
Keseyi gördün artık değerin çok bi önemi yok kese gozuktukten sonra yavaş artıyor zaten betaKizlar merhaba
27 kasim 43.5
29 kasim 94.1
2 aralik 234
4 aralik 486 cikti bu gun kan verdim hemde ultrason muayenesi oldum ama kese zor gozuktu ve cok kucuktu bu gunku degerim 1534 cikti yavaslamis degerim neden acaba
Bilmiyorum cok dusuk bu gun artmis mi diye baktim ama gene az artmisBenim de öyle oldu konularıma bakabilirsiniz 38 haftalık olduk bile umarım sizin de öyledir
Doktor kan ver dedi kontrol et sonra bi daha gel dedi bekliyomKeseyi gördün artık değerin çok bi önemi yok kese gozuktukten sonra yavaş artıyor zaten beta
Bu gun yani 13 aralikta 1752 olmus sali gun ozele gidicemBenim de öyle oldu konularıma bakabilirsiniz 38 haftalık olduk bile umarım sizin de öyledir
Nasıl katladı kendini atar mısınız sonuçları en başındanBu gun yani 13 aralikta 1752 olmus sali gun ozele gidicem
Zor olsada gozuktu yaniKese net görüldü mü? Dış gebelikte yavaş artar beta
27 kasim 43.5Nasıl katladı kendini atar mısınız sonuçları en başından
Umarım laboratuvar hatasıdır veya aynı benim gibi bir mucize olmuştur, kimyasal gebelik şüphesi vardı benim de en başında. Geç döllenmeden dolayı yavaş artmış, doktor adet tarihimi ileri bir tarihe alınca herşey düzeldi. Hayırlısı olsun inşallah yarın bekliyorum sonuçlarınızı27 kasim 43.5
29 kasim 94.1
2 aralik 234
4 aralik 486
12 arlik 1234
13 aralik 1752
Karından gozukmezse alttan görürler inşallah sağlıklıdır27 kasim 43.5
29 kasim 94.1
2 aralik 234
4 aralik 486
12 arlik 1234
13 aralik 1752
Degerim dusmus canimUmarım laboratuvar hatasıdır veya aynı benim gibi bir mucize olmuştur, kimyasal gebelik şüphesi vardı benim de en başında. Geç döllenmeden dolayı yavaş artmış, doktor adet tarihimi ileri bir tarihe alınca herşey düzeldi. Hayırlısı olsun inşallah yarın bekliyorum sonuçlarınızı![]()
Kaç çıktı betanız çok bir düşme mi varDegerim dusmus canim
Cok degil 61 dusmus 1752 cikmisti dün bu gun 1691 cikmisKaç çıktı betanız çok bir düşme mi var![]()
Düşen beta hcg geri yükselmez diyorlar ama bir doktora gidin benceYukselirmi acaba tekrar ya![]()
Doktora yarin gidicem duruma goreDüşen beta hcg geri yükselmez diyorlar ama bir doktora gidin bence
İnşallah hayırlı haberler alırsın canımDoktora yarin gidicem duruma gore