arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var transferimin 12.gününde hcg 227,10 çıktı sonra 14.günde 152,20 çıktı ve bugün 16.gününde 200,30 çıktı henüz daha doktora gösteremedim 152,20 çıktığında bana düşük yapıyorsun dedi ama şimdi tekrar yükselmiş bu nedemek daha önce yaşayan varmı lütfen acill yardımm edin bana bilgilerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşın:18:
Malesef dış gebelik riski ve kimyasal gebelik riskleri var....
beta hcg. testinin bir yüksek bir düşük çıkması dış gebelik belirtisimidir bilmiyorum ama sen stres yapma
şayet önce çogul tutunmuşsa ve sonra teke düşmüşse bunlada alakalı olabilir belki...:44::44::44:
Merhaba benim değelerimde bir düşüp bir artmıştı ve boş gebelik olarak sonuçlandı. INşallah hiç bir müdahaleye gerek kalmadan hayırlısı neyse o olur canım. Seni çok iyi anlıyorum canım. Ama inan sabretmekten başka yapabileceğimiz bişey yok.
Bu arada tüp bebektede tabikide dış gebelik oluyor. Doktor ne kadar rahime koymuş olsada tutunma gerçekleşene kadar yer değiştiriyor.
Ama hemen en kötüsünü düşünme banda dış gebelik olabil dediler ama çok şükür dedikleir gibi çıkmadı.
Bu arada benim doktorum şöyle demişti değerin artıp sonra düşüp sonra tekrar artmasına. Bir ihtimal ikiz gebelik olmuş olabilr ama biri düştüğünde değerinde düşüp sonra tekrar kaldığı yerden artmaya devam ediyorda olabilr demişti.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
inşallahh öyledir hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık ama çok stresliyim psikolojim bozuluyor beklemekten sonuç neyse belli olsa hemen
stres yapma cok kötü etkılersın ıyı düşünkı iyi olsun merk edıyorum ınsallah sonucu ıyıdır bızı bılgılendır olurmuuu
sabırlı olmaya çalış diyecegim ama olmuyor biliyorum en azından elinden geleni yap arkadaşım stres yapma doktorunun dedigi gibi düşük yapıyor oldugunu var saysan bile demekki bebegin inatçı çıkacak sıkı sıkı tutunmuşki kötüye giderken degerlerin yeniden yükselmiş ..........
sonuçlarım çıksın hemen sizlerle paylaşıcamm inşallah iyi çıkarda burdan çığlıklarla bildirim size
kızlar 18.günüm hcg 227 den 425 e çıktı galiba bebeğim normale dönüyor nedersiniz çok mutluyum galiba :)
Tebrikederim canım Allah tamamına erdirsin inşaallah...
maşaallah bebişine dirayetli çıktı sımsıkı tutundu annesine .....
ama sana söylemiştim boşuna üzdün kendini.......
gerçekten dediğin gibi oldu allahıma bin şükür bakalım p.tesi tekrar yaptırıcam ne çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?