- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
Allah sağa sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 
Şöyle söyliyim canım 13 kasımda kan vermişim beta hcg 16840.3 çıkmış daha sonra 17 kasımda doktora gittim kese 1.30cm ölcüldü içinde bebek yoktu sadece yolk saç vardı oda cok net değildi doktor endişe etme daha küçük haftaya gel görürüz dedi 20 kasımda tahlil verdim beta 63038.49 çıktı daha sonra 7+1 de gittim 24 kasımda bebeği gördük kalp atısını dinledik yani doktor seni korkutmuş bence 1 hafta sonra gittiğinde bebeği de görürsün kalp atısınıda duyarsın inşallah merak etmeo doktora gitmeden önce başka doktora gitmiştim oda senin doktor gibi boş gebelik olabilir diye beni korkuttu aynı gün başka doktora gittim o doktor gayet ılımlı güzel konuştu dediği gibi de oldu bak şimdi 35+1 iz gün sayıyoruz doğuma
Allah sağa sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahŞöyle söyliyim canım 13 kasımda kan vermişim beta hcg 16840.3 çıkmış daha sonra 17 kasımda doktora gittim kese 1.30cm ölcüldü içinde bebek yoktu sadece yolk saç vardı oda cok net değildi doktor endişe etme daha küçük haftaya gel görürüz dedi 20 kasımda tahlil verdim beta 63038.49 çıktı daha sonra 7+1 de gittim 24 kasımda bebeği gördük kalp atısını dinledik yani doktor seni korkutmuş bence 1 hafta sonra gittiğinde bebeği de görürsün kalp atısınıda duyarsın inşallah merak etmeo doktora gitmeden önce başka doktora gitmiştim oda senin doktor gibi boş gebelik olabilir diye beni korkuttu aynı gün başka doktora gittim o doktor gayet ılımlı güzel konuştu dediği gibi de oldu bak şimdi 35+1 iz gün sayıyoruz doğuma
![]()
![]()