Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkinin üstünden daha 8-9 gün geçmiş. Ancak bebek yerleştikten sonra hcg yükselmeye başlıyor. Adetiniz gecikince daha sağlıklı bir sonuç elde edebilirsiniz. Tabi insan sabırsız böyle hemen öğrenmek istiyoruz. Ben de aynı.
Allah ikimiz içinde nasip etsin inşallah canımcanım benim 10 ğünde negatifti,geçen yıl sonra pozitife dönmüştü.aynı ğün yumurtlama görmüşüz hayırlısı bakalım bende beklemedeyim
Ben de kimilerinin 10 gün önceden çıkıyor diye umutlanıp test yaptım. Sonra 6,4,3 gün kala. Hepsi negatif. İlkinde olmaz hemen diye düşündüğümden böyle çılgınlar gibi test yapmamıştım. Adetim gecikince şüphelenip yapmıştım pozitifti. Şimdi iyi ki bir deneme yaptık en erken ne zaman öğrenirim diye ben de sizin gibi önceden yaptım ama daha bir şey çıktığı yok. Biraz adet döngüsü uzunluğunuza ve yumurtlama tarihine de bağlı döngüsü uzun ve yumurtlaması erken olan biri diğerlerinden daha erken öğrenebilir. Ama döngüsü kısa yumurtlaması geç biri de adet gecikmesinden sonra anca öğrenir. Yani en iyisi sabredip adet geciktikten sonra yapmak aslında boş yere stres yapıyoruz.5 gün önce başladım idrar testi yapmaya desemböyle olduğunu, erken öğrenmenin de sıkıntı olduğunu biliyorum ancak hemen öğrenmek sürekli test yapmak istiyorum. İşime konsantre bile olamıyorum, benim gibi olan var mı bilmiyorum
bi de yumurtalıklarımın orda aşırı ağrı, vücudumda sıcaklama ve sarı akıntım var. Çok umutluyum dayanamıyorum bu yüzden
![]()
Evet canım çok haklısın. Döngüm 28 günde bir, daha 8 gün oldu yumurtlayıp değerlendireli çok erken galibaBen de kimilerinin 10 gün önceden çıkıyor diye umutlanıp test yaptım. Sonra 6,4,3 gün kala. Hepsi negatif. İlkinde olmaz hemen diye düşündüğümden böyle çılgınlar gibi test yapmamıştım. Adetim gecikince şüphelenip yapmıştım pozitifti. Şimdi iyi ki bir deneme yaptık en erken ne zaman öğrenirim diye ben de sizin gibi önceden yaptım ama daha bir şey çıktığı yok. Biraz adet döngüsü uzunluğunuza ve yumurtlama tarihine de bağlı döngüsü uzun ve yumurtlaması erken olan biri diğerlerinden daha erken öğrenebilir. Ama döngüsü kısa yumurtlaması geç biri de adet gecikmesinden sonra anca öğrenir. Yani en iyisi sabredip adet geciktikten sonra yapmak aslında boş yere stres yapıyoruz.
Evet en azından adet gününüz birkaç gün geçsin doğru düzgün bir sonuç alırsınız. Yoksa benim gibi ışığa tutup gölgeydi silik çizgiydi aramaya gerek yok. Neredeyse mikroskopla bakacağız var mı yok mu. Insanoğlu sabırsız işte.Evet canım çok haklısın. Döngüm 28 günde bir, daha 8 gün oldu yumurtlayıp değerlendireli çok erken galiba
Evet evet benim de flaş tutup test incelemekten gözüm bozulduEvet en azından adet gününüz birkaç gün geçsin doğru düzgün bir sonuç alırsınız. Yoksa benim gibi ışığa tutup gölgeydi silik çizgiydi aramaya gerek yok. Neredeyse mikroskopla bakacağız var mı yok mu. Insanoğlu sabırsız işte.Ama negatif görünce morali bozuluyor insanın, o poztifi görene kadar daha sabırsızlanıyor. En iyisi test almayın evde olunca yapıveresiniz gelir. Adetiniz gecikirse öyle yapın. Bende de varsa yazarım inşallah. Siz de haber edin. 2 gün var daha adetime.
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım regliden önce olanları okumuştumCanım ben de 5 gün önce verdim 0.5 çıkmıştı. Yarın da regl günüm. Bugün kahverengi akıntım olmaya başladı. Muhtemelen yine negatif yani. Önceden kan vermek çok iyi değil bence
Canım keşke öyle olsa ama benim reglden bi kaç gün önce hep pembemsi lekem gelir şimdi kahverengi geliyor ama aynı şey sanırımİnşallah yerleşme kanamasıdır canım regliden önce olanları okumuştum