• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta yükselmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Belirsizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
18
Kızlar konu açmıştım daha önceden aşılama olmuştum 27 şubatta 8 martta kan verdim 7.37 çıktı 10 Mart yani bugün kan verdim 30.31 çıktı perşembe doktora gidicem tekrardan çok heyecanlıyım 2 senedir istiyorduk rabbim isteyen herkese nasip etsin güzel yükselme olmuş mu iyimi şuan

Kızlar konu açmıştım daha önceden aşılama olmuştum 27 şubatta 8 martta kan verdim 7.37 çıktı 10 Mart yani bugün kan verdim 30.31 çıktı perşembe doktora gidicem tekrardan çok heyecanlıyım 2 senedir istiyorduk rabbim isteyen herkese nasip etsin güzel yükselme olmuş mu iyimi şuan
Maşallah, sağlıkla büyüsün, sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh 🙏🏻 bence çok güzel artış. Tebrik ederiim

Gayet artış güzel bence doktora gitmek için 1000 küsürleri beklemen daha iyi olur tavsiyem
Kızlar konu açmıştım daha önceden aşılama olmuştum 27 şubatta 8 martta kan verdim 7.37 çıktı 10 Mart yani bugün kan verdim 30.31 çıktı perşembe doktora gidicem tekrardan çok heyecanlıyım 2 senedir istiyorduk rabbim isteyen herkese nasip etsin güzel yükselme olmuş mu iyimi ş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X