Değeriniz iyi endişelenmeyin doktorlar abuk subuk konuşuyorlar bazenKızlar merhaba beta değerlerimi sizlerle paylaşıyorum yorumlar mısınız
Adetin ilk gunu yani
19kasım 106
22kasım 414
25kasım 943
Sizce bu değerler saglıklı artmısmı dr son degerin yavaş yukselmiş şuan gebesin ama gebeliğin saglıkmı bekleyip görcez dedi pazartesi tekrar kan vercem. Bir boş gebeliğim oldugu için endişelendim
Yalniz artislar gun asiri degil tarihlere bakin doktor haklı 3 gunde bi yapilmisDeğeriniz iyi endişelenmeyin doktorlar abuk subuk konuşuyorlar bazen
Bence gayet iyi canim korkama 1500 geçtikten sonra doktorlar surekli beta bakmıyorlar geneldeGüncelleme
Bugun kan verdim 1516 çıktı bir önceki 943tü nasıl durum anlamıyorm
Bu ay bisey denemismiydin naptin hamile kalmak icin acabaGüncelleme
Değerler günaşırı % 66 oranında artmalı hesaplayın tutuyorsa sıkıntı yokKızlar merhaba beta değerlerimi sizlerle paylaşıyorum yorumlar mısınız
Adetin ilk gunu yani
19kasım 106
22kasım 414
25kasım 943
Sizce bu değerler saglıklı artmısmı dr son degerin yavaş yukselmiş şuan gebesin ama gebeliğin saglıkmı bekleyip görcez dedi pazartesi tekrar kan vercem. Bir boş gebeliğim oldugu için endişelendim
Keseyi gördü mü bu rakamlarda genelde kese görülürGüncelleme
Erken gebelik testi yaptınız mı yoksa direkt kan mi verdiniz. Bnm 4 gün var yapsam mı yapmasam mi bilmiyorumBen henüz regl olmadım, 5 gün kala 9.81 çıktı. Bugün tekrar baktırdım, 27.61 çıktı ve regl dönemime 3 gün var. Doktorum regl döneminden itibaren tekrar kontrol edelim şimdilik artışın normal gidiyor dedi. Dış gebelik, kimyasal gebelik durumlarına karşılık tedbir amaçlı kesin konuşmayı tercih etmiyorlar pek. Sen takılma bu duruma, stres yapma. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişin
Önce erken gebelik testi yaptım, silik çıkınca kan verdim, değerlerim düzenli yükseliyor fakat henüz 100 u geçmedi. Takip durumundayımErken gebelik testi yaptınız mı yoksa direkt kan mi verdiniz. Bnm 4 gün var yapsam mı yapmasam mi bilmiyorum
Bugun gittim kontrole alttan muayene etti kese vardı minicik ama dış gebelikten şüphelendi çok arada bi durum yaşıyoruz bekleyıp görcez dedi yarın yıne kan vercem.kafam çok karışıkKeseyi gördü mü bu rakamlarda genelde kese görülür
Ben daha önce dış gebelik yaşadım dış gebelik rahmin içine yerleşmiyor keseyi gördüğü halde nasıl diş gebelik diyebilir ya kafayı yiyecegim gerçekten böyle saçma bir şey olabilir mi ölümlerden döndüm ben dış gebelik tüpe yerleşiyorBugun gittim kontrole alttan muayene etti kese vardı minicik ama dış gebelikten şüphelendi çok arada bi durum yaşıyoruz bekleyıp görcez dedi yarın yıne kan vercem.kafam çok karışık
Benim bat 2 Aralık. İnşallah hamileyizdir biz deErken gebelik testi yaptınız mı yoksa direkt kan mi verdiniz. Bnm 4 gün var yapsam mı yapmasam mi bilmiyorum
Amin inşallah bnimde 1 AralıkBenim bat 2 Aralık. İnşallah hamileyizdir biz de
herhangi bi belirtinizx varmı?Benim bat 2 Aralık. İnşallah hamileyizdir biz de
Bu ay adet bitiminden hemen sonra ilişkiye başladık bir gün aradan sonra yumutlama gunundahil öncesinde ve sonrasinda ki iki günü değerlendirdik sonra 4 gün ilişki yaşamadık. Daha takdir rabbimin. Belirtilere gelince yumurtlamadan sonra ki iki günde acayip kasık ağrısı bel ağrısı ve meme ağrısı dolgunluğu yaşadım. Sonrasinda 2 günden bu yana bacaklarım ve basım ve belim ağrıyor. Akıntım yok bazen tuvalete gidince hafif beyaz kremsi Kinti geliyo. Göğüslerim balon gibiydi indiler ağrı da yok. Bakalım nolacakherhangi bi belirtinizx varmı?
Sizin belirtiler nedir ?herhangi bi belirtinizx varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?